Kırmızı Oda Meliha öldü mü? Evrim Alasya neden yok? Diziden ayrıldı mı?

Kırmızı Oda Meliha öldü mü? Kırmızı Oda Evrim Alasya neden yok? TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da şok eden bir ayrılık yaşandı. Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini canlandıran Evrim Alasya'nın ayrıldığı belirtildi.

Kırmızı Oda Evrim Alasya neden yok? sorusunun cevabı belli oldu. Uzunca bir süredir konuşulan ayrılık, Kırmızı Oda dizisinde nihayet yaşanmış oldu. Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde intihara teşebbüs eden Meliha karakterinin ölüp ölmediği izleyenler tarafından takip edilmekte idi. Peki, Kırmızı Oda Meliha öldü mü?

KIRMIZI ODA MELİHA NEDEN YOK?

Meliha' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya, konuk olarak yer aldığı Kırmızı Oda dizisine vedaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Evrim Alasya’nın Kırmızı Oda’daki rolü biter bitmez kendisinin Şahmeran dizisinde yer alacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Şahmeran dizisinin çekileceği mekanın İstanbullu Gelin dizisinin Beykoz’daki meşhur konağı olacağı da gelen son bilgiler arasında yerini aldı.

KIRMIZI ODA MELİHA'NIN HİKAYESİ NEDİR?

Küçüklüğünden bu yana hayatta birçok zorluk ve acıyla karşılaşan Meliha, annesi babası ve ablasını kaybedince hayatını kardeşlerine adamıştır. Kardeşlerini büyüttükten sonra bile kendine mutluluğu hak göremeyen Meliha,evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını ve evlat acısını anlatıyor.

Kırmızı Oda Meliha öldü mü? Evrim Alasya neden yok? Diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Kırmızı oda meliha Kırmızı Oda Meliha evrim alasya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.