Kırmızı Kamyon ismi neden değişti? Kahraman Babam ne zaman başlıyor?

Show TV ekranlarında daha önce Kırmızı Kamyon adıyla yayınlanan yeni sezon dizisi ilk bölümün hemen ardından araya girmiş ve izleyenler tarafından da akıbeti oldukça merak edilmişti. Ancak Kırmızı Kamyon dizisinin adının değiştirilmesi sonrasında Kahraman Babam ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arandı.

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Kırmızı Kamyon ilk bölümü ile oldukça beğeni toplamıştı. Çarşamba akşamlarında yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisi daha sonrasında ansızın yayınlanan ilk bölümün ardından bir açıklama yapıldı ve dizinin Haziran ayında tekrardan gösterime gireceği kaydedildi.

Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Kamyon dizisi itfaiyecilerin kahramanlık hikayesi anlatıyordu.

KIRMIZI KAMYON İSMİ NEDEN DEĞİŞTİ?

Kırmızı Kamyon dizisinin ismi ani bir kararla tatile girmesinin ardından Kahraman Babam olarak değiştirildi. Sezonun en zorlu döneminde yayına başlama hatasını kısa sürede fark eden Show TV, Kırmızı Kamyon isimli dizisinin Haziran ayında yeni baştan ekrana getireceğini duyurdu.

Kırmızı Kamyon ismi neden değişti? Kahraman Babam ne zaman başlıyor?

Dizinin Haziran ayına ertelenmesinden sonra bu ekibe de zaman kazandırmış oldu. Ancak kısa zamanda sürpriz bir karar geldi. Kırmızı Kamyon adlı dizinin ismi Kahraman Babam olarak değiştirildi.

KAHARAMAN BABAM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Show TV ekranlarında daha önceden Kırmızı Kamyon olarak bilinen dizinin adı Kahraman Babam olarak değiştirildi. Yeni bölümleri ile Kahraman Babam dizisi Haziran ayında Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Kırmızı Kamyon ismi neden değişti? Kahraman Babam ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Kırmızı Kamyon kahraman babam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.