Kırıkkale'de korkunç olay! Kadının çığlıklarını duyanlar polisi aradı...

Kırıkkale'de 29 yaşındaki S.B. isimli adam 26 yaşındaki karısını ekmek bıçağı ile boğazından bıçakladı. Zavallı kadının çığlıklarını duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ağır yaralanan kadını ambulansla hastaneye gönderdi. Yapılan tüm müdahaleye rağmen 26 yaşındaki kadın kurtarılamadı.

Kırıkkale'de Etiler Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın 3. katında oturan 29 yaşındaki S.B. ile eşi 26 yaşındaki H.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.B, emek bıçağı ile eşini boğazından bıçakladı.

CANİ KOCA POLİSLERE KAPIYI AÇMADI

Kadının çığlıklarını duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve gelen polislere bir süre kapıyı açmayan zanlı, daha sonra teslim oldu.

Kırıkkale'de korkunç olay! Kadının çığlıklarını duyanlar polisi aradı...

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

CANİ KOCA EMNİYETTE

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Öte yandan, kavga sırasında evde bulunan 4 yaşındaki çocuk da yakınlarına teslim edildi.

(AA)

Kırıkkale'de korkunç olay! Kadının çığlıklarını duyanlar polisi aradı... ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.