Kim Milyoner Olmak İster’de 400 bin TL’lik Şener Şen sorusu, yarışmacıyı hüsrana uğrattı: Bakın, soru ve cevabı neydi?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması izlenmeye ve kazandırmaya devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde 400 bin TL’lik soruyu bilemeyen yarışmacı, büyük ödüle ulaşamadan elendi. Sorunun cevabı, yarışmacıyı şaşırttı. İşte detaylar…

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması birçok kişi tarafından ilgiyle izleniyor. Kenan Işık tarafından sunulan yarışma, kendisinin rahatsızlanması ile birçok ünlü isim tarafından sunuldu. Son olarak sunucu koltuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun devraldı.

İmirzalıoğlu, eğlenceli kişiliğini programa yansıtıyor. Yarışmacıların sorulara verdiği cevaplar da zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmanın son yayımlanan bölümünde 1 milyon TL’ye iki soru kala elenen yarışmacı hem kendi üzüldü hem de izleyenleri üzdü. Yarışmacı, aslında basit sayılacak bir soru ile karşılaştı ancak yanlış yanıt verdi.

400 BİN TL’LİK ŞENER ŞEN SORUSU

20 yaşında olan yarışmacı Emre Sinan, Koç Üniversitesi öğrencisi olduğunu söyledi. Sinan okuduğu bölümü ise makine mühendisliği olarak açıkladı. Yarışmacı genç yaşına rağmen son derece başarılıydı. Ancak 1 milyon TL’ye az bir adım kala yanlış bir cevap verdi. Tüm jokerlerini kullanan Sinan’ın soruyu seyirciye ya da telefon jokerine sorma hakkı da olmadı.

Sinan’ın karşısına çıkan soru, Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminin afişi hakkındaydı. Bu afişte Şener Şen’in neyin üzerine binmiş şekilde tasvir edildiği soruldu. Şıklar; eşek, bisikleti deve ve kaplumbağa şeklindeydi. Sinan, bisiklet cevabını verdi.

DOĞRU CEVAP KAPLUMBAĞAYDI

Kim Milyoner Olmak İster’de 400 bin TL’lik Şener Şen sorusu, yarışmacıyı hüsrana uğrattı: Bakın, soru ve cevabı neydi?

Sinan, bisiklet şıkkını seçerek yanlış yanıt verdi. Doğru cevap kaplumbağa olarak açıklandı. Sinan doğru cevabı verseydi iki soru sonunda 1 milyon TL’ye ulaşacaktı. Ancak yanlış cevap verdiği için 30 bin TL’yi alarak yarışmaya veda etti.

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminin afişinde Şener Şen kaplumbağa sırtında yer alıyor. Film, 60’lı ve 70’li yıllarda en güzel aşk filmlerine imza atan ancak sonradan eski popülerliğini kaybeden bir yönetmenin çabalarını anlatıyor. Film çekme mücadelesini anlatan filmde Şener Şen’in yanı sıra Müjde Ar, Pıtırcık Akerman, Aytaç Yörükaslan, Yavuzer Çetinkaya gibi isimler yer alıyor.

Kim Milyoner Olmak İster’de 400 bin TL’lik Şener Şen sorusu, yarışmacıyı hüsrana uğrattı: Bakın, soru ve cevabı neydi? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.