Kilometrelerce süren kovalamaca sonucu üzerinde çelik yelekle yakalandı! Savunması pes dedirtti!

Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp 10 kilometre kovalamaca sonucu yakalanan araçta yolcu konumunda bulunan bir kişi üzerinde çelik yelek ile yakalandı. Polisi hayrete düşüren olayda çelik yelek giyen kişinin savunması ile duyanları hayrete düşürdü. Çelik yelekli adam, "Cezaevinden çıktım, hasımlarım var. Bu yüzden giyiyorum.” dedi.

Adana'nın Sarıçam ilçesi D-400 Karayolu’nda sabit yol kontrol uygulaması yapan polis, bir  otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu.

DUBALARI DEVİREREK KAÇMAYA BAŞLADI

İhtara uymayan otomobil sürücüsü uygulama noktasında dubaları devirerek kaçmaya başladı. Uygulama noktasındaki polis durumu telsiz ile bildirmesinin ardından aracın kaçış güzergahında önlem alındı.

Kilometrelerce süren kovalamaca sonucu üzerinde çelik yelekle yakalandı! Savunması pes dedirtti!

ÜZERİNDE ÇELİK YELEK ÇIKTI

Uygulama noktasından kaçan otomobil ara sokaklarda girerek yoluna devam etti. Bir süre sonra ana arter üzerine çıkan otomobil Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kameralarına yakalandı. Bunun üzerinde Yüreğir Devriye Ekipleri, aracın kaçış güzergahında önünü keserek yakaladı.
Araçtan indirilen ismi öğrenilemeyen sürücü ve Azat D.’nin üzerleri arandı. Yapılan aramada Azat D.’nin kıyafetinin altına çelik yelek giydiği belirlendi.

Kilometrelerce süren kovalamaca sonucu üzerinde çelik yelekle yakalandı! Savunması pes dedirtti! - Resim : 2

"CEZAEVİNDEN ÇIKTIM, HASIMLARIM VAR"

Gazetecilerin neden çelik yelek giydin sorusuna Azat D., ”Cezaevinden çıktım, hasımlarım var” diye cevap verdi. Sürücü ve çelik yelek giyen Azat D. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şahısların kaçtığı otomobil ise detaylı incelenmek üzere polis otoparkına çekildi.

Kilometrelerce süren kovalamaca sonucu üzerinde çelik yelekle yakalandı! Savunması pes dedirtti! ile ilgili etiketler Adana cezaevi polis çelik yelek hasım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.