Kılıçdaroğlu'nun yanındaki o isim merak konusu oldu: Kim bu Hacer Foggo?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun son dönemde yanında bulunan Hacer Fogg'un kim olduğu merak konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinde ve sosyal medya paylaşımında yanında olan Fogg hakkında bilgiler veren Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, açık kaynaklarda fazla bilgi olmadığına dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinde yanında bulunan isimlerden biri olan ve son olarak Kılıçdaroğlu'nun skandal iddialarını sıraladığı sosyal medya paylaşımında yanında yanında oturan Hacer Foggo'nun kim olduğu merak ediliyor.

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler ve Türkiye gazetesi yazarı Yusuf Alabarda, Foggo hakkında dikkat çeken bilgiler paylaştı. Ülke TV'de yayınlanan 'Sıradışı Strateji' programında konuşan Güler, Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye Foggo ile gitmesinin nedeninin Hacer Foggo'nun ABD'de iyi bağlantıları olduğunu söyledi. Yusuf Alabarda ise Foggo'nun uluslararası fonlar tarafından fonlanan Derin Yoksulluk Ağı'nı yönettiğini belirttti.

Hacer Fogg'un, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gözdesi ve başdanışmanı olduğunu vurgulayan Turgay Güler, "Parti içinde Hacer Foggo'nun adı geçtiğinde şöyle bir espri yapılıyormuş: 'Amerika kontenjanından Hacer Foggo' diye" şeklinde konuştu.

Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletvekili adayı yapmışlar; 18. sıradan falan galiba, seçilememiş. Ama kendisi hakkında bunun dışında bir bilgiye ulaşamıyoruz."

Kılıçdaroğlu'nun yanındaki o isim merak konusu oldu: Kim bu Hacer Foggo? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Turgay Güler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.