KILIÇDAROĞLU’NA YAKIN GAZETECİ ANLATTI: BEN DE ORADAYDIM. İMAMOĞLU’NU KÜFÜRLERLE KOVDULAR!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Rusya’daki saldırının şifreleri çerçevesinde teröristlerin  neden Türkiye’ye geldiğini ve F-16 paketinde sürpriz gelişme ile dikkat çeken Eurofighter detayını, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal varlığı beyanında göstermediği 3 villa itirafını, CHP'deki kirli para trafiğinde milletvekili Özgür Karabat detayını, CHP'nin 39. Olağan Kurultayı'ndaki krizin perde arkasını masaya yatırdı.

''SALDIRILARIN HEPSİNE BAKILDIĞINDA BU İŞ CİDDİ BİR ŞEKİLDE İSTİHBARAT İŞİNE BENZİYOR. DEAŞ-H PARAVAN OLARAK KULLANILMIŞTIR''

Bozkurt, ''Dünyada Ermeni lobisinin en güçlü olduğu yerlerden birisi Paris ise, bir tanesi de Moskova'dır. Rus medyasında ermeni lobisi oldukça etkili. Rus medyasında batıcı liberal etkiyi unutmayalım. Rus medyasında türkiye meselesi biraz köpürtüldü. Teröristlerin Türkiye'den gelmesi dikkat çekici gibi bir algı oluşturuluyorsa bu işin içinde bir oyun vardır. Türkiye ile Rusya'yı 15 Temmuz'dan beri bir kama sokmaya çalışıyorlar. Rusya'da saldırı düzenleyen terörist Aksaray ve Fatih Camii'ndeki paylaşımlarıyla Türkiye'deki varlığını bilinçli olarak göstermiş olabilir. Bilgilere göre, iki teröristin rusya'daki hücreler üzerinden radikalleştiği belirtiliyor. Teröristlerin oturma izni için kısa süreli Türkiye'ye giriş yaptığı ancak radikalleşmenin Türkiye'de gerçekleşmediği söyleniyor. Saldırıların aynı coğrafya üzerinde olması kritik detay. Saldırıların hepsine bakıldığında bu iş ciddi bir şekilde istihbarat işine benziyor. DEAŞ-H paravan olarak kullanılmıştır.

''TSK'NIN ELİNDEKİ F-16'LARIN MODERNİZASYONU ÖNCELİKLİ. 79 TANE MODERNİZASYON KİTİNİN BİR AN ÖNCE ULAŞIMI HEDEFLENİYOR''

TSK'nın elindeki F-16'ların modernizasyonu öncelikli. 79 tane modernizasyon kitinin bir an önce ulaşımı hedefleniyor. Türkiye kendi uçağına öncelik verecek ve Eurofighter Tayfun uçağının alınması için de özel kaynak ayıracak. Blok 70 uçaklarının üretimi daha başlamadı, Türkiye'ye teslimatı 2028'i bulabilir. Elimizdeki F-16'ları Blok 70 seviyesine çıkaracak modernizasyon kitlerini göndersinler, elimizdekileri Blok 70 seviyesi çıkartalım. Öncelik bu olacak. Eurofighter Tayfun alımına almanya dışında tüm ortaklardan destek var. Paketten çıkartılan sürpriz modernizasyon kiti ve Eurofighter Tayfun uçağının alımının yoğunlaşması. Türkiye'nin blok 70'leri türkiye'de üretme teklifi söz konusu. bunun da değerlendirilmesi yapılacaktır.

''İMAMOĞLU VİLLALARINI MAL BEYANINDA BİLEREK GİZLEMİŞTİR''

İmamoğlu inşaat'ın villaları patronuna aittir. Özel/tüzel kişilik vurgusu yapsa da o villalar imamoğlu'na aittir. İmamoğlu, mal beyanında bilerek gizlemiştir. Usül açısından hep yalnış yapıyor. İmamoğlu, para meselelerinde hep gizli kapaklı işler yürütüyor.

''PARA NEREDE, ÖZGÜR ORADA. 'KARABAT'AK GİBİ ÇIKIYOR''

İmamoğlu'na yakın iş adamı Hüseyin Köksal'ın 17 yıllık şoförü, 6 ay boyunca çakarlı arabayla kültür A.Ş.'den dolar ve euroların olduğu çantalar taşındığını açıkladı. CHP’li milletvekili Özgür Karabat, IBB üzerinden 2 milyar kazanç elde etmiş. Bunlar sorulmayacak mı? Para nerede, Özgür orada. 'Karabat'ak gibi çıkıyor.

''İMAMOĞLU CHP KİTLESİNİN DESTEĞİNİ ALABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR AMA KILÇDAROĞLU'NU SEVENLER İMAMOĞLU'NA OY KULLANMAZ''

Kılıçdaroğlu'nu sevenler imamoğlu'na düşmanlar. İmamoğlu CHP kitlesinin desteğini alabileceğini düşünüyor ama Kılçdaroğlu'nu sevenler İmamoğlu'na oy kullanmaz. Nuray Başaran 'Atatürk'ün koltuğunun parayla satıldığını gördük' dedi. Bizim söylediklerimizi CHP de kendi içinde görmeye başladı.'' sözlerini kullandı.  

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

KILIÇDAROĞLU’NA YAKIN GAZETECİ ANLATTI: BEN DE ORADAYDIM. İMAMOĞLU’NU KÜFÜRLERLE KOVDULAR! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu CHP Rusya Türkiye f-16 ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.