Kılıçdaroğlu şu sözleri dinle de ibret al: Celal Şengör'ün 'Problemi görmemek' ile ilgili sözleri gündem oldu

Prof. Dr. Celal Şengör'ün 'Problemi görmek' üzerine söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı video ile ilgili yorumlarında, Kemal Kılıçdaroğlu'nu problemleri görmeyip suçu başkalarına atmasından bahsetti.

Prof Dr. Celal Şengör'ü geçmiş dönemde katıldığı bir konferansta yaptığı konuşma sosyal medyada yeniden gündem oldu. Şengör'ün 'Problem görmeyen adam gelişme sağlayamaz' sözleri birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yenilgide suçu kendinde aramaması ve sürekli problemleri yokmuş gibi görmesine benzetildi. 

Celal Şengör'ün sözleri şöyle:

"Problem görmezseniz, problemi çözemezsiniz. Problem görmeyen adam gelişme sağlayamaz. Siz istediğiniz kadar allame olun, problem göremiyorsanız hiçbir şey yapamazsınız. İnovasyon dediğimiz bu yenilik sorununda, esas olan inavosyonu yapmaktan ziyade inovasyonu gerektiren problemi görmektir."

Kılıçdaroğlu şu sözleri dinle de ibret al: Celal Şengör'ün 'Problemi görmemek' ile ilgili sözleri gündem oldu ile ilgili etiketler Celal Şengör Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.