Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geldiğini, umreye gittiğini neden söylemiyor?

CHP'li Yıldırım Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun umreye gittiğini, peygamber soyundan geldiğini ve bunu da kimsenin bilmediğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu bilgileri saklama gereği duyması ise eleştiri konusu oldu.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara Masası özel yayınına konuk oldu ve Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. Kaya, programda gündemi değerlendirirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da konuştu.

Yıldırım Kaya, "Genel Başkanımızın bir huyu var. 'Bu konuyu ben yaptım' diye anlatmıyor. Umreye gittiğini de kimse bilmez, anlatmaz çünkü. Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz. Genel başkanımızın dedesinin Alaşehir'de türbesi var. Ben ziyaret ettim. Ben de orada öğrendim genel başkanımız anlatmadı. Genel başkanımızın umreye gittiğini de rahmetli Oğuzhan Asiltürk'ten öğrendim. Genel başkanınızın umreye gittiğini, kabede gözünden şarıl şarıl yaşlar aktığını bilir misiniz? Ben bilirim ama' dedi. Bunları biz konuşmuyoruz CHP'yi inançlar konusunda eleştirebilecek çok az sayıda insan vardır. İmam hatiplerin açılışı, Diyanet'in açılışı CHP iledir" dedi.

CHP'li Kaya'nın bu açıklamaları kafaları karıştırdı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan gelmesi ve umreye gitmesi gibi bilgileri saklama çabası eleştirilere neden oldu. Kılıçdaroğlu'nun oy kaybı yaşamamak için inanç ve soy konusunu dile getirmemeye çalıştığı öne sürüldü.

Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geldiğini, umreye gittiğini neden söylemiyor? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Umre peygamber soyu Yıldırım Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.