Kılıçdaroğlu mevzu Davutoğlu'na gelince nasıl kıvırdı?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Emevi Camisi'nde namaz kılma ve Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması tartışmalarında baş rolde olan isimlerden Ahmet Davutoğlu ile bugün Millet İttifakı içinde görüntü çizmesine ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu, "Bu konuları hiç Sayın Davutoğlu ile görüşmedik, belki görüşülür" dedi.

CHP Genal Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100'de katıldığı canlı yayın programında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"DAVUTOĞLU İLE BU KONULARI HİÇ GÖRÜŞMEDİK"

Kılıçdaroğlu, "Emevi Camisi'nde namaz kılma" ve Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması tartışmalarında ön plandaki isim olan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Millet İttifakı içinde bir görüntü çizmesinin çelişki oluşturup oluşturmadığı sorusuna, şu karşılığı verdi:

"Bu konuları hiç Sayın Davutoğlu ile görüşmedik. Ama ben eleştirilerde kendime göre haklı olduğumu kabul ediyorum. Belki oturur Sayın Davutoğlu ile görüşülür. Belki bizim bilmediğimiz başka gerekçeler var, bize söylenir. Biz bütün komşularımızla barış içinde yaşamak zorundayız. Bizim coğrafyamız öyle kolay bir coğrafya değil. Tarih bize dünyanın en güzel coğrafyasını vermiş durumda. Asya ile Avrupa arasındayız. Bu coğrafyada herkesin gözü var, bu coğrafyanın kadrini bilmeliyiz. Bu coğrafyayı barış içinde büyütebiliriz. Sadece biz değil, bütün komşularımızı büyütebiliriz. Bütün komşularımızla ekonomik ilişkilerimizi, sosyal ilişkilerimizi, kültürel ilişkilerimizi büyütebiliriz. Çünkü ortak tarihimiz, kültürümüz var bizim."

Kılıçdaroğlu mevzu Davutoğlu'na gelince nasıl kıvırdı? ile ilgili etiketler CHP Kılıçdaroğlu Davutoğlu emevi camisi süleyman şah türbesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.