CHP KURULTAYININ PERDE ARKASI! NEDEN ÇEKİLMEDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, PKK'lı 54 sözde üst düzey teröristi etkisiz hale getirdiğimiz nokta operasyonları, CHP 38. Olağan Kurultayı’nın perde arkasını, Ekrem İmamoğlu’nun Kurultay’da hançerlediği Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını ve tutuklu bulunan Dilan Polat’ın ‘gözaltı kremi’yle verdiği mesajın şifrelerini masaya yatırdı.

''TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK BASKI POLİTİKALARI DEVAM EDİYOR. ÖRGÜT ARTIK KAFAYI KALDIRAMIYOR''

Bozkurt, ''Bu operasyonlar yurt içi ve yurt dışında Türkiye'yi hedef alan terör örgütlerine karşı mücadeledeki kararlılığı gösteriyor. Terör örgütüne yönelik baskı politikaları devam ediyor. örgüt artık kafayı kaldıramıyor. Örgüte militan akışı durdu. Örgütü hareket edemez hale getirdik.

''FİLİSTİNLİLERDEN MAHMUD ABBAS'A YOĞUN TEPKİ VAR. MAHMUD ABBAS KENDİ TOPRAKLARINI SATAN BİR ADAMDIR''

İsrail'in saldırgan politikaları devam ediyor ama ilerleyemiyorlar. Bir taraftan psikolojik harp yürütülüyor. Bize yönelik değil, batı kamuoyuna yönelik yapıyorlar. Batı ülkelerin yönetimi zor durumda. Bugün yaşadıklarımız uzun süredir planlanıyordu. O planın bir aşamasını yaşıyoruz. Filistinlilerden Mahmud Abbas'a yoğun tepki var. Mahmud Abbas kendi topraklarını satan bir adamdır. Mahmud Abbas'a karşı büyük reaksiyonlar bekliyorum.

''CHP İLE İYİ PARTİ YENİDEN MASAYA OTURABİLİR. BİRİLERİ 'OTUR' DER, OTURURLAR. 'KALK' DER, KALKARLAR!''

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nun yüzüne bakıp, arkasından iş çeviren bir karaktere sahipmiş. İmamoğlu'nun İBB'ye harcaması gereken paraları kendi PR'ına ve kongre sürecinde delegelere verdiği yönünde çeşitli iddialar var. Böyle konuşsalar da CHP ile İYİ Parti yeniden masaya oturabilir. Birileri 'otur' der, otururlar. 'kalk' der, kalkarlar. Bunların yeniden yan yana geleceğini düşünüyorum.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP KURULTAYININ PERDE ARKASI! NEDEN ÇEKİLMEDİ? ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel Ekrem İmamoğlu İsrail Filistin Hamas Gazze Dilan Polat Engin Polat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.