Khabib Nurmagomedov, Elon Musk'ın teklifini 'hiç düşünmeden' reddetti

Mark Zuckerberg ile kafes dövüşüne çıkmaya hazırlanan Elon Musk, ünlü karma dövüş sanatları sporcusu Khabib Nurmagomedov'a kendisine koçluk yapması için teklif götürdü. Ancak bu talep anında reddedildi.

X'in yani eski adıyla Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın, Meta CEO'su Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşü öncesi ilginç haberler ortaya çıkmaya devam ediyor.

TASS haber ajansının geçtiği bilgiye göre; Ünlü Rus karma dövüş sanatları sporcusu Khabib Nurmagomedov, Elon Musk'ın eğitim talebini reddetti.

"PRENSİP MESELESİ"

Ünlü sporcu Khabib, Elon Musk'ın talebini "prensip meselesi" diyerek anında reddettiğini belirtti.

Nurmagomedov'ın spor ve koçluk kariyerini tamamladığını ve Musk için kararından geri dönmeyeceği ifade edildi.

Musk, Zuckerberg'e "Threads" adı verilen "Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı" yönündeki haberlerin ardından dövüş için meydan okumuştu. Zuckerberg de 22 Haziran'da sosyal medyada yaptığı paylaşımda "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

 

 

 

Khabib Nurmagomedov, Elon Musk'ın teklifini 'hiç düşünmeden' reddetti ile ilgili etiketler Elon Musk Mark Zuckerberg
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.