Elon Musk - Mark Zuckerberg kafes dövüşü canlı yayınlanacak

Popüler sosyal medya platformlarının iki sahibi Elon Musk ve Mark Zuckerberg geçtiğimiz haftalarda bir kafes dövüşü yapacaklarını açıklamıştı. X'in sahibi Elon Musk, kafes dövüşünün canlı yayınlanacağını açıkladı.

X'in yani eski adıyla Twitter'ın sahibi Elon Musk, Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşünün canlı yayınlanacağını açıkladı.

X hesabından paylaştığı gönderide bunu duyuruan Musk, "Zuck v Musk dövüşü X'te canlı olarak yayınlanacak. Bu etkinlikten elde edilen gelirler gazilere yardım kuruluşlarına bağışlanacak" ifadelerini kullandı.

ELON MUSK'A SORULDU: NEDEN DÖVÜŞECEKSİNİZ?

Reuters'ta yer alana habere göre, Elon Musk'a kafes dövüşünün amacı soruldu. Musk'ın cevabı ise "Bu savaşmanın medeni hali. Erkekler savaşı sever" oldu.

NEDEN KAFES DÖVÜŞÜNE ÇIKACAKLAR?

Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'in o dönemki adıyla Twitter (artık X oldu) benzeri bir sosyal medya uygulaması Threads'ı yayınlayacak olması ikili arasında sözlü tartışmaya neden olmuştu.

Elon Musk'ın Zuckerberg'e "Kafes dövüşüne hazırım" demesinin ardından Zuckerberg de "Yeri göster" diyerek karşılık vermişti.

Elon Musk da Mark Zuckerberg de kafes dövüşü için antrenmanlara başlamış durumda.

 

 

Elon Musk - Mark Zuckerberg kafes dövüşü canlı yayınlanacak ile ilgili etiketler Elon Musk Mark Zuckerberg Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.