Keskin Nişancı 5 Miras filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Keskin Nişancı 5 Miras filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Keskin Nişancı 5 filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Keskin Nişancı 5 Miras filmi bugün Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Keskin Nişancı 5 filminin yönetmen koltuğunda Don Michael Paul oturuyor. Peki, Keskin Nişancı 5  Miras filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Keskin Nişancı 5 Miras filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

KESKİN NİŞANCI 5 MİRAS FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Keskin nişancı Brandon mücadele ettiği askerleri birer birer öldürür. Bu seri cinayetlerini işlerken beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır. Öldürmeye çalıştığı adamlardan birisinin babasının olduğunu öğrenince hayatı bir anda değişir ve içinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışır.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Keskin Nişancı 5 Miras filmi saat 21:15 - 23:15 arasında yayınlanmaktadır.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Keskin Nişancı 5 Miras filminin oyuncu kadrosunda Dennis Haysbert, Tom Berenger, Raicho Vasilev, Chad Michael Collins, Arman Asenov yer alıyor.

 

Keskin Nişancı 5 Miras filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Beyaz TV film 2020 film izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.