Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Kardeşler'e sert eleştiriler... Ya ayağı kırılsaydı?

Kerem Aktürkoğlu: "Saha içinde bize 'bilader' diye hitap eden Arda Kardeşler'e bir sözüm var... Maçta bacağım kırılabilirdi. Bunlar nasıl hakem. Gaziantep sıfır sarı kartla sahadan ayrıldı. Yazık! Galatasaray'a olunca pozisyonlar farklı mı değerlendiriliyor? Ne olması gerekiyor kart için. Bunları söylemek istemiyorum. Bana yakışan şeyler değil ama birileri bir şey söylemeli ki bize olan tavır değişir."

Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Galatasaray, 0-1 öne geçtiği maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

Sarı-Kırmzılılar'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından beIN Sports flaş röprotajında maçın hakemi Arda Kardeşler'i eleştirdi.

Maçın ilk yarısında Papy Djilobodji'nin sert faulüyle durdurulan Kerem, Arda Kardeşler'in sarı kart göstermemesini eleştirdi:

"Herkes görmüştür pozisyonu. Hakem arkadaşımız, ağabeyimiz, 'Bilader, kardeşim' diyen hakem ağabeyimiz, pozisyonu sorduk, 30 saniye sonra 'Bakıldı, önüne bak' deniyor. Nasıl bakıldı pozisyona? 2 pozisyonda ayağım kırılabilirdi. Durum ortada. Görüldü. Galatasaray'a olunca pozisyonlar farklı mı değerlendiriliyor? Ne olması gerekiyor kart için. Gaziantep, sıfır sarı kartla ayrıldı."

"Bunları söylemek istemiyorum. Bana yakışan şeyler değil ama birileri bir şey söylemeli ki bize olan tavır değişir. Umarım değişir. Hakemlerle güzel konuşuyoruz ama onların tavrı çok farklı. Hocam bir bakılsa dediğimiz zaman 'Bakıldı' dedi. Bizim aleyhimize olunca 3-4 dakika bakıyorlar. Bunlar şaşırılacak şeyler."

Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Kardeşler'e sert eleştiriler... Ya ayağı kırılsaydı?

Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Kardeşler'e sert eleştiriler... Ya ayağı kırılsaydı? ile ilgili etiketler Galatasaray Gaziantep FK Kerem Aktürkoğlu Arda Kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.