Kerem Aktürkoğlu'dan dikkat çeken sözler: İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik!

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'a 3 puanı getiren Kerem Aktürkoğlu, maç sonu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.

Sarı-Kırmızılılar'a 3 puanı getiren Kerem Aktürkoğlu, maç sonu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''İYİ OYNAMADIK AMA İYİ MÜCADELE ETTİK''

"Benim için anlamlı bir geceydi. Kaptan olarak ilk kez ilk 11 çıktım. Daha önemlisi kazanmaktı. Güzel bir futbol oynamadık. Hafta sonu derbi var. Buradan galibiyetle ayrılmak önemliydi. Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin moral bozukluğu vardı. Hayallerimiz vardı. O tarafı geride bırakmak zorundayız. UEFA Avrupa Ligi'nde çok daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim." 

''HER SENE KEŞKE HER MAÇI DERBİ OLARAK OYNASAYDIK DİYORUZ''

"Derbiler çok keyifli özel oluyor. Her sene keşke her maçı derbi olarak oynasaydık diyoruz. Her iki tarafın da temennisi güzel futbol. Sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olmasını istiyoruz. Umutluyuz, her zaman derbilerden Galatasaray güzel sonuçlarla ayrılmıştır. Orada kazanarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

 

Kerem Aktürkoğlu'dan dikkat çeken sözler: İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Karagümrük Süper Lig Trendyol Süper Lig Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.