Kenan Sofuoğlu‘nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, motosikletle kaza yaptı! ''Ağlıyor ama acıdan değil...''

Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, sık sık yaşına rağmen kullandığı araçlarla gündeme geliyor. Minik Zayn bu kez de yaptığı motosiklet kazası ile gündem oldu. Kenan Sofuoğlu ise oğlunun yaptığı kazanın ardından dikkat çeken ifadeler kullandı.

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu'nu motosiklete bindirdiği anlarla sık sık gündeme geliyor.

Sofuoğlu sık sık oğlunun motosiklet sürdüğü anları takipçileriyle paylaşıyordu. Küçük Zayn bu sefer motorsiklet kullanırken kaza yaptı.

Sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda düştükten sonra kalkıp ağladığı görülen Zayn'ın videosu sosyal medyada gündem oldu.

SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O anları paylaşan Kenan Sofuoğlu paylaşıma ise "Ağlıyor ama acıdan değil yarışı kazanamadığı için. Sonra tekrar piste çıkıp kazanıyor" dedi.

Ancak bu paylaşım sosyal medyayı ikiye böldü. 4 yaşındaki çocuğun bu şekilde yarışlara katılmasını eleştiren de vardı ünlü yarışçının çocuğunu beğenen de...

Kenan Sofuoğlu‘nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, motosikletle kaza yaptı! ''Ağlıyor ama acıdan değil...'' ile ilgili etiketler Kenan Sofuoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.