Kenan Ece ve Canan Ergüder aniden evlendi... Bebek geliyor!

Ünlü oyuncu Canan Ergüder ve Kenan Ece dün akşam hayatlarını birleştirdi.

Uzun süredir birlikte olan Canan Ergüder ve Kenan Ece'den güzel haber geldi. Çift dün akşam aile arasında düzenlenen bir törenle nikah masasına oturdu.

36 yaşındaki Kenan Ece, nikah haberini sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafla verdi Ece, altına 'Biz evlendik' notunu düştü.

40 yaşındaki Canan Ergüder ise paylaştığı fotoğrafla hamile olduğunu da duyurdu. Ünlü oyuncu göbeğini tuttuğu fotoğrafın altına 'Biz evlendik ve heyecanla bekliyoruz' notunu düştü.

59ed705ac9de3d0af0b52f82

2015 yılında 'Güllerin Savaşı' adlı dizide sevgiliyi canlandıran ikili, kısa süre sonra gerçek hayatta da görüşmeye başlamıştı.

Canan Ergüder ve Kenan Ece, İzmir'de Ece'nin ailesinin yanında yıldırım nikahıyla evlendi. Törene sadece çiftin aileleri katıldı.

Kenan Ece ve Canan Ergüder aniden evlendi... Bebek geliyor! ile ilgili etiketler Kenan Ece Canan Ergüder Hamile İzmir evlendi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.