Ünlü çiftten el ele gece gezmesi...

Oyuncu Kenan Ece, önceki gece aşk yaşadığı Canan Ergüder ile Asmalımescid Corridor adlı mekan çıkışında el ele objektiflere yakalandı.

Kenan Ece (36), sevgilisi Canan Ergüder (40) için, “Canan ile bir projede yer almak istiyorum” dedi. Ergüder ise, “Bu yaz bizim için çok güzel geçti. Ege sahillerini dolaştık” şeklinde konuştu.

İkili, kısa açıklama sonrası evlerinin yollarını tuttular.

canan-erguder-hamile-mi-canan-erguder-in-9100709_3896_m

CANAN ERGÜDER KİMDİR?

Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College'da başlayıp, daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti. Ayrıca London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi'ne katıldı. Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve DAvid Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

canan-erguder-kimdir--7439723
Ergüder, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı televizyon dizisinde rol almış, fakat yeni bir projede yer almak için (Atlılar) diziden ayrılmıştır. Ancak proje iptal olmuştur. En son Kanal D ekranında yayınlanan 'Güllerin Savaşı' adlı dizide başrol oynamıştır.

Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızıdır.

Ünlü çiftten el ele gece gezmesi... ile ilgili etiketler kenanece cananergüder elele
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.