Kemal Kılıçdaroğlu'na Çorum'da büyük şok: Çocuğuma dokunma

Çorum'da bir gafa imza atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretleri sırasında hayatının şokunu yaşadı. KılıçdaroğlU'nun çocuğunu sevmesine izin vermeyen bir anne CHP liderini uzaklaştırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluştuğu Çorum'da şehir için "ülke" kelimesini kullanarak bir gafa daha imza atmıştı.

Çorum ziyaretine devam eden Kılıçdaroğlu, hayatının şokunu yaşadı. Sokaklarda dolaşıp ziyaretlerde bulunan Kılıçdaroğlu, ailesine selam verdikten sonra küçük bir çocuğu sevmek isteyince annesinden büyük tepki gördü.

Kadın, çocuğunu sevmek isteyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na izin vermezken, "Çocuğuma dokunma. Hayır hayır. hayır. Hadi yürü, yürü" ifadesini kullandı. Kameralara yansıyan o anları izleyenler, "Bir siyasetçinin bittiği noktadır" yorumlarını yaptı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'na Çorum'da büyük şok: Çocuğuma dokunma ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Çorum vatandaş tepkisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.