Kılıçdaroğlu'ndan Çorum gafı! Büyükşehir olmayı bekliyorlardı "ülke" oldular!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gaflarına bir yenisini ekledi. Çorum'da muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluşan CHP lideri bakın kent hakkında duyanları şaşkına çeviren hangi ifadeyi kullandı...

Bir süre önce AK Parti'nin, 30 büyükşehir dışında kalan diğer belediyelerin statüsü konusunda düzenleme yapmayı planladığı basına yansımıştı.


Buna göre, geride kalan 51 ilin de "büyükşehir" statüsüne getirilmesi gündemde... Bu kentler içerisinde Çorum da bulunuyor.

Ancak Çorumlulara bugün daha fazlasını vadeden bir isim vardı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇORUM GAFI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorum'da muhtarlar, STK temsilcileri, kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Konuşması sırasında Çorum'un ihracat konusunda ülke ekonomisine yaptığı katkıyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, Çorum'un bir şehir yerine ülke olduğunu söyledi.

CHP lideri, "Bakın değerli arkadaşlar, Çorum aynı zamanda ciddi ihracat yapan bir ülkedir. Şey, ildir." ifadeleri ile yeni bir gafa imza attı.

Kılıçdaroğlu'ndan Çorum gafı! Büyükşehir olmayı bekliyorlardı "ülke" oldular! ile ilgili etiketler Çorum Kılıçdaroğlu gaf ülke

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.