Kemal Doğulu neden ayrıldı? Doya Doya Moda Jürisi Kemal Doğulu programdan neden ayrıldı?

Kemal Doğulu neden ayrıldı sorusu Doya Doya Moda izleyicilerinin en çok merak ettiği sorulardan oldu. 23 Aralık Doya Doya Moda bölümünde yer almayan ünlü jüri Kemal Doğulu neden programdan ayrıldı?

Kemal Doğulu neden ayrıldı, Doya Doya Moda jürisi Kemal Doğulu programdan neden ayrıldı? TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda programının jürleri Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'dir. Jüriler arasında bulunan Kemal Doğulu programdan ayrılacağı yönünde haberler çıktı.

KEMAL DOĞULU NEDEN AYRILDI?

Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı'nın duyurduğu Exxen platformunda yeni bir projeye geçeceği için Doya Doya Moda programından ayrılıyor. Yeni projesini sosyal medya hesabından duyuran Kemal Doğulu 1 Ocak'ta başlayacak olan Exxen'e geçecek.

Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden yok, ayrıldı mı? Kemal Doğulu yeni projesi ne? Hangi programa geçecek?

KEMAL DOĞULU PROGRAMDAN NEDEN AYRILDI?

Kemal Doğulu'nun yeni projesinin adı "Kemal Doğulu ile Büyük Değişim" olduğu düşünülüyor. İnstagram hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:"Kemal Doğulu ile Büyük DeğişimSize "Bu ben miyim" dedirtecek büyük değişimler için hazır mısınız?Hikayelerinizle birlikte başvurularınızı bekliyoruz!"

Kemal Doğulu neden ayrıldı? Doya Doya Moda Jürisi Kemal Doğulu programdan neden ayrıldı? ile ilgili etiketler sağlık kemal doğulu neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.