Kemal Dereli gerçek mi? Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal Dereli kimdir, gerçekte var mı?

TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Ahmet Kural ve Pelin Karahan'ın başrol oynadığı dizide Kemal Dereli karakteri merak konusu oldu. Peki Kemal Dereli gerçek mi, kimdir? Kemal Dereli gerçekte var mı?

Kemal Dereli gerçek mi, Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal Dereli kimdir soruları merak ediliyor. Kıbrıs Türklerinin fedakar yaşamını ve Kıbrıs harekatını konu alan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Kemal Dereli gerçek mi?

KEMAL DERELİ KİMDİR, GERÇEK Mİ?

Oyuncu Ahmet Kural'ın canlandırdığı Kemal Dereli kimdir, tarihte var mı sorularının yanıtı haberimizde.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Kemal karakterini Ahmet Kural canlandırmaktadır. Kemal karakteri şu sözlerle anlatılıyor: Ben Kemal işim çocuk sevindirmektir, sakız tüccarıyım, Kıbrıslıyız, Korsan torunuyuz. 1571'den beri...

Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal Dereli kimdir, gerçekte var mı? Ahmet Kural kaç yaşında?

Denizci karada duramaz demişler biz bu cennet adayı vatan ettik ayrılamadık. Toprak bize ne verdiyse onunla yaşadık, rüzgar hangi şarkıyı söylediyse onu mırıldandık. Kalbimiz kime çarptıysa onun elini tuttuk. Akdeniz'in ortasında kendimize bir cennet kurduk. Bilmezmişiz kaybedince anladık, o gece anladık, ta ki birbirimizden ailemizden sevdalılarımızdan ayıran Kanlı Noel gecesine kadar.

Kemal Dereli gerçek mi? Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal Dereli kimdir, gerçekte var mı? ile ilgili etiketler TRT 1 kemal dereli gerçek mi Bir Zamanlar Kıbrıs
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.