Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası konuştu: Biraz dinlenmeye ve toparlanmaya ihtiyacımız var...

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada fazla rostasyon yapmamasının bir hata olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor'u 4-1 yenerek tur atladı. Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Çağdaş Atan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Takımını beklediğinden yorgun gördüğünü ve fazla rotasyon yapmamasının bir hata olduğunu vurgulayan Çağdaş Atan, yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"3. GOL MAÇIN KIRILMA ANIYDI"

"Takımımı beklediğimden daha yorgun gördüm. Çok fazla rotasyon yapmadım. Burada biraz yanıldığımı görüyorum. Son 15 dakika oyundan düştük. 60. dakikada yediğimiz üçüncü gol maçın kırılma anıydı. Mane'nin sakatlanıp, Cardozo'yu sol kanada almak zorunda kalmamız oyun planlarımızı değişikliğe uğrattı ve bozdu.

"FENERBAHÇE HAK ETTİĞİ BİR GALİBİYET ALDI"

Fenerbahçe derbi yenilgisi sonrası bugün bir reaksiyon verdi ve ben bu reaksiyounu bekliyodum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Fenerbahçe'yi tebrik ederiz ve bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim."

"HEDEFİMİZ 1.5 PUAN ORTALAMASI"

"Hedefimiz ligi 1.5 puan ortalamasıyla bitirmek. Biraz dinlenmeye ve toparlanmaya ihtiyacımız var."

 

 

 

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası konuştu: Biraz dinlenmeye ve toparlanmaya ihtiyacımız var... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.