Kayserispor küme düştü mü? 2020-2021 Süper Lig'de hangi takımlar düştü?

Kayserispor küme düştü mü merak ediliyor. SÜper Lig'in 42. haftası bu akşam oynanan maçlarla son buldu. Sezonun son maçlarının oynanması ile birlikte Beşiktaş şampiyon oldu. Taraftarlar ise Süper Lig'de hangi takımlar düştü merakla araştırılıyor

Süper Lig'de küme düşme mücadelesi sona erdi. Ligin son hafta maçlarının oynanmasıyla birlikte Şampiyon Beşiktaş oldu. Ligin alt sıralarında ise mücadele son ana kadar sürdü. Buna göre küme düşen takımlar da belli oldu. 

Kayserispor küme düştü mü merak ediliyor. SÜper Lig'in 42. haftası bu akşam oynanan maçlarla son buldu. Sezonun son maçlarının oynanması ile birlikte Beşiktaş şampiyon oldu. Taraftarlar ise Süper Lig'de hangi takımlar düştü merakla araştırılıyor.

KAYSERİSPOR KÜME DÜŞTÜ MÜ?

Kayserispor Süper Lig'de kaldı. Fenerbahçe ile oynadığı maçta 2-1 yenilmesine rağmen Tarabzonspor'un Gençlerbirliği'ni yenmesi nedeniyle Kayserispor ligde kaldı. Küme düşen takımlar, TFF 1. Lig'de mücadele edecek. 2020-2021 sezon sonunda, Süper Lig'de küme düşen takımlar Denizlispor, BB Erzurumspor ve Ankaragücü, Gençlerbirliği oldu.

 

 

Kayserispor küme düştü mü? 2020-2021 Süper Lig'de hangi takımlar düştü? ile ilgili etiketler Süper Lig kayserispor küme düştü mü süper ligde hangi takımlar düştü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.