Kaybettiğimiz canlar üzerinden siyaset yapmak isteyen Sözcü TV muhabirine Murat Kurum'dan net cevap

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un bir canlı yayında kullandığı ve cumhuriyet tarihi boyunca depremlerde ölenlerin sayısını belirttiği "130 bin canımız gitmiş" ifadeleri çarpıtılarak kaybettiğimiz canlar üzerinden siyaset yapılmaya çalışılmıştı. Muhalif medyanın bu manipülasyon çabaları sürüyor ve Kurum'a yine benzer soru soruldu. Murat Kurum soruya net bir cevap verdi.

Sözcü TV muhabirinin manipülasyon çabasına karşı Murat Kurum şu sözlerle yanıt verdi:

"Bakın düzelttiğinizi kendiniz ifade ediyorsunuz. Israrla siz anlamak istediğiniz taraftan bakmaya devam ediyorsunuz. Biz aynı programda 53 bin canımızı yitirdiğimizi, bir asırda toplamda 130 bin canımızı yitirdiğimizi ifade etmemize rağmen siz konuyu çarptırmak adına, konuyu farklı gündemlere taşımak adına, maalesef pişirip pişirip önümüze koymaya çalışıyorsunuz. O vefat eden canların üzerinden siyaset yapılmaya devam ediyor. Daha fazla insan ölmesi sizi mutlu mu ediyor? Bu nasıl bir anlayıştır?."

Kaybettiğimiz canlar üzerinden siyaset yapmak isteyen Sözcü TV muhabirine Murat Kurum'dan net cevap ile ilgili etiketler Murat Kurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.