Kavga ettiği eşi ile baldızını bıçakladı! Sedye ile götürülürken...

Karaman'da Deniz D. (24), kavga ettiği eşi Cansu D. (20) ile kavgayı ayırmaya çalışan baldızı Meliha Nur K.'yi (18) bıçaklayarak, yaraladı. 2 kardeş tedaviye, koca Deniz D. ise gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, Sümer Mahallesi 1204 Sokak'taki evde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk sahibi Deniz -Cansu D. çifti arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma büyüyerek, kavgaya dönüştü. Meliha Nur K. da ablası ile eniştesini ayırmaya çalıştı. Ancak Deniz D., eşi ve baldızını bıçaklayarak, yaraladı.

Kavga ettiği eşi ile baldızını bıçakladı! Sedye ile götürülürken...

ŞİDDETE KARŞI ASILAN BROŞÜRÜN ÖNÜNDEN GEÇTİĞİ AN OBJEKTİFLERE YANSIDI

Vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle yere yığılen kardeşler, gürültüyü duyan komşuların ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralı genç kadının sedye ile götürüldüğü sırada şiddete karşı asılan bir broşürün önünden geçtiği an objektiflere yansıdı. Saldırgan koca Deniz D. polis elipleri tarafından gözaltına alındı.

DHA

Kavga ettiği eşi ile baldızını bıçakladı! Sedye ile götürülürken... ile ilgili etiketler Karaman eşi baldızı bıçakladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.