Katar operasyonunun sırrı M.Rubin'in alçakça tehdit etmesinde gizli.  Ne demişti?

Katar; Türkiye'nin yanında yer almanın, Türkiye'yi desteklemenin bedelini ödüyor.

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un eski yetkilisi Michael Rubin iki ay önce "Ey Erdoğan Katar'dan sana para gelmezse, ne yapacaksın? Senin için yolun sonu geldi" demişti. Kısacası yakında Katar'ı halledeceğiz, bakalım o zaman ne yapacaksın? Ve bu yazdıklarının üzerinden iki ay geçmeden Katar'a operayon yapılmaya başlandı.

rubin

Michael Rubin'in asıl anlatmak istediği, biz Gezide bastırdık, olmadı, Dolar operasyonu yaptık olmadı, ne zaman Türkiye'yi ekonomide köşeye sıkıştırıp batırmaya kalksak, Katar el altından Türkiye'ye para akıttı...

Şimdi anladınız mı neden Katar'a operasyon çekildiğini?

Katar; Türkiye'nin yanında yer almanın, Türkiye'yi desteklemenin bedelini ödüyor. Eğer teröre destek veren ülke arıyorlar ise, dönüp Amerikaya baksınlar. PKK'ya dünyanın gözleri önünde TIR'larla silah taşıyan kim?

DEAŞ'i kuran yöneten kim? Hadi Amerika'ya da ambargo uygulasınlar görelim. Mısırda terör estiren, 3 bin kişiyi kurşuna dizen, halkın seçtiği cumhurbaşkanını darbeyle deviren Sisi kalkmış Katar'ı terörle suçluyor.

İsrail "Türkiye ve Katar'a bedel ödetilmeli" diyordu.

Kısacası Amerika talimat veriyor, uşakları Katar'a saldırıyor...

Bu Türkiye'yi yanlızlaştırma projesi...

Katar operasyonunun sırrı M.Rubin'in alçakça tehdit etmesinde gizli.  Ne demişti? ile ilgili etiketler Katar Michael Rubin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.