Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi: Net bir galibiyet kazandık...

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, taktiksel açıdan keyifli bir maç olduğunu dile getirerek, “3 gollü net bir galibiyet kazandık” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

''YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARDA GOLLERİ BULDUK VE AVANTAJ SAĞLADIK''

Örenç, “Bu maça iyi hazırlandık. Maç öncesi yeni transferlerden beklentimiz belliydi. Maçın skoru itibari ile de beklentimizi karşıladılar diyebilirim. İki takımda maça dengeli başladı. Maç görsel açıdan çok zevkli geçmesede taktiksel anlamda iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Maçın başında rakibimiz pozisyonlara girdi fakat skor üretemedi. Biz yakaladığımız pozisyonlarda golleri bulduk ve avantaj sağladık. İkinci yarı itibarıyla istediğimiz oyunu sahada daha da iyi oynayabildik. Mağlup olan rakibimiz üstümüze geldi ve biz de son bölümde kontra ile açıkları yakalamaya çalıştık. Sonuç itibarıyla 3 gollü net bir galibiyet kazandık” şeklinde konuştu.

 

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi: Net bir galibiyet kazandık... ile ilgili etiketler Kasımpaşa Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.