Kasım 2022 Aile Destek Ödemleri ne zaman, hangi gün verilecek?

Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili son bilgiler gündemde yer alıyor. Sosyal yardımlar arasında bulunan Aile Destek Programı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından veriliyor. Peki 2022 Kasım ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile Destek ödeme tarihleri bireyler tarafından araştırılıyor. Yeni bir ayın başlamasıyla beraber Aile Destek programı ödemeleri gündeme geldi. Bu ay ödemelerin yatacağı tarih merak edilen konular arasında bulunuyor.

Aile Destek Ödemeleri Ne Kadar?

Aile destek ödemlerinde geçtiğimiz aylarda düzenlemeler yapıldı ve Aile Destek Programı ödemeleri hane başına aylık 850-1250 TL arasında yer alıyor.

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Verilecek?

Aile Destek Paketi kasım ayı ödemelerinin tarihi henüz belli olmadı. Kasım ayı ödemeleri ile ilgili açıklama geldiği zaman habere eklenecek.

Aile Destek Ödemelerine Kimler Başvuramaz?

• Türk vatandaşı olmaması,
• Mavi Kart sahibi olması,
• Yerleşim adresinin yurt dışında olması,
• 18 yaşından küçük olması,
• Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması, durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

Kasım 2022 Aile Destek Ödemleri ne zaman, hangi gün verilecek? ile ilgili etiketler Ödeme Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.