Kasaba Doktoru Konusu ve Oyuncuları... Kasaba Doktoru Hangi Diziden Uyarlama?

Kısa bir süre sonra TRT 1 ekranlarında başlayacak olan Kasaba Doktoru dizisi sete çıktı. ARC Yapım imzalı Kasaba Doktoru dizisi konusu ile de dikkat çekiyor. Peki Kasaba Doktoru oyuncuları kimler, konusu nedir? Kasaba Doktoru Hangi diziden uyarlama? İşte detaylar...

Kasaba Doktor konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kısa bir süre sonra TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları ile dikkat çekiyor. Kore Yapımı Dr. Romantic dizisinden uyarlama olan Kasaba Doktoru konusu nedir? İşte detaylar...

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı gibi oyuncuların başrollerinde olduğu Kasaba Doktor dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Konusu Dr. Romantic dizisinden uyarlama olan dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Kasaba Doktoru Oyuncuları

Ozan Akbaba (Ali), Hazal Subaşı (Leyla), Deniz Can Aktaş (Ömer) ve Vildan Atasever (Mine), Sinan Albayrak’ın (Yalçın) rol alacağı ortaya çıkmıştı.

Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak Özgün Karaman (Bora), Barış Yıldız (Turgut) ve Sinan Demirer (İhsan) katıldı.

Kasaba Doktoru Konusu ve Oyuncuları... Kasaba Doktoru Hangi Diziden Uyarlama?

Dr. Romantic Konusu Nedir?

Boo Yong-Joo (Han Suk-Kyu) ünlü bir cerrahtır. Bir gün, aniden ortadan kaybolur ve hiç kimse onun neden ortadan kaybolduğunu tam olarak bilmiyordur. Boo Yong-Joo tekrar ortaya Öğretmen Kim olarak çıkmış ve kendisine Romantik Doktor ismini takmıştır. O, şimdi gözlerden uzak bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Kang Dong-Joo (Yoo Yeon-Seok), birisini kazanmak için bir doktor olmuştur ve Yoon Seo-Jung (Seo Hyun-Jin) ise birisi tarafından takdir edilmek için doktor olmuştur. Her ikisi, Öğretmen Kim ile tanıştıktan sonra hayatın değerini öğrenir ve aşktan teselli bulurlar.

 

 

Kasaba Doktoru Konusu ve Oyuncuları... Kasaba Doktoru Hangi Diziden Uyarlama? ile ilgili etiketler kasaba doktoru oyuncuları kasaba doktoru konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.