Kaş yaparken göz çıkardı: Dilan Çiçek Deniz, estetik yaptırınca işinden oldu! Yerine bakın kim geldi

Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde yüzündeki değişimle gündeme gelmişti. Bir mücevher firmasıyla reklam anlaşması yapan ünlü oyuncu iddiaya göre yaptırdığı badem göz ameliyatı nedeniyle işinden oldu. Firma, Deniz'in yerine bakın kiminle anlaştı. İşte detaylar...

28 yaşındaki ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yer aldığı projelerin dışında aşk hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde katıldığı bir lansmanda yüzündeki değişimle dikkat çekti. Oyuncunun gözlerindeki ve çenesindeki değişim takipçileri tarafından beğenilmemişti.

SÖZLEŞMESİ İPTAL EDİLDİ!

Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre; Dilan Çiçek Deniz'in anlaşma yaptığı bir mücevher markasıyla olan sözleşmesi geçirdiği estetik operasyonu yüzünden iptal edildi.

Firmanın, Hollywood starlarının da uyguladığı badem göz ameliyatı için masaya yatan oyuncuya; “Doğallığını kaybettin” diyerek anlaşmaktan vazgeçtiği iddia edildi.

DİLAN'DAN VAZGEÇEN FİRMA HAFSANUR'LA ANLAŞTI!

Markanın, sosyal medyada ve billboard’larda yer alacak reklam projesi için Deniz’in yerine son dönemde adından sıkça söz ettiren Hafsanur Sancaktutan’la anlaştığı öğrenildi.

Kaş yaparken göz çıkardı: Dilan Çiçek Deniz, estetik yaptırınca işinden oldu! Yerine bakın kim geldi

 

 

Kaş yaparken göz çıkardı: Dilan Çiçek Deniz, estetik yaptırınca işinden oldu! Yerine bakın kim geldi ile ilgili etiketler Hafsanur Sancaktutan Dilan Çiçek Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.