Kariyerini noktaladığını açıklayan Boğaç Aksoy setlere geri dönüyor

'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, lenf kanserine yakalanınca diziden ayrılmış ve oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı. Eski sağlığına kavuştuktan sonra Fethiye'ye yerleşen, gözlerden uzakta bir yaşam sürmeye başlayan ve kaptanlık diploması alarak tekne kullanmaya başlayan Boğaç Aksoy yeniden setlere döneceğini müjdeledi.

Adını ilk olarak 'Best Model Of Turkey' yarışmasıyla adını duyuran, 2012 yılında Berk Atan'ın birinci olduğu yarışmada üçüncülük derecesini elde eden Boğaç Aksoy (33), son olarak Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

OYUNCULUĞU BIRAKTIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Lenf kanserine yakalanınca setlere bir süre ara vermek zorunda kalan genç oyuncu Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda oyunculuk kariyerini noktaladığını duyurmuştu. Yeniden ekranlara dönmesi beklenen Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktığını açıklayarak, stressiz bir hayat için İstanbul'a veda edip Fethiye'ye yerleştiğini ve kaptanlık diploması alarak tekne kullanmaya başladığını açıklamıştı.

boğaç aksoy

Fethiye'ye ailesinin yanına taşınan ve gözlerden uzakta bir yaşam sürmeye başlayan Boğaç Aksoy, "Doktorum uzun soluklu işlerde yer almamı istemiyor. Burada mutluyum, huzurluyum" açıklamasını yapmıştı.

Kariyerini noktaladığını açıklayan Boğaç Aksoy setlere geri dönüyor - Resim : 2

Sabah Gazetesin'den Evren Abdullahoğlu'na konuşan Aksoy, "Hastalık sürecimde, doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim. Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim.'' şeklinde konuşmuştu.

YENİ PROJESİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Oyunculuk kariyerini noktalan Boğaç Aksoy'dan hayranlarına güzel haber geldi. Boğaç Aksoy, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla setlere geri döneceğini açıkladı. Güzel haberi ''Çekimleri Nisan ayında Bursa’da başlayacak yeni filmimiz ile SETLERE GERİ DÖNÜYORUM !!'' diyerek sosyal medya hesabından paylaşan Aksoy, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: ''Bana inancı ve sevgisiyle güç veren sevgili menajerim @tumay.ozokur ‘a ve ekibine emekleri için teşekkür ediyorum.. Değerli yapımcımıza, yönetmenimize, senaristimize, oyuncu kadromuza ve tüm set ekibine hayırlı olsun. Sinema projemiz sizlerin de beğenisiyle inşallah seri olarak devam eder :) Tüm ekip arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum…💫🙏 @erdoganyaprakofficiall @coskunn.gundogdu @mehmetkahraman16 @unyagmur #tanerbahadır''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bogac Aksoy (@bogacaksoy)'in paylaştığı bir gönderi

Kariyerini noktaladığını açıklayan Boğaç Aksoy setlere geri dönüyor ile ilgili etiketler Boğaç Aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.