Arka Sokaklar'daki halini unutun! Boğaç Aksoy kaslarıyla şov yaptı

Adını ilk olarak katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasıyla duyuran, Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy bir süre önce oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Lenfoma kanserini yenen ve eski sağlığına kavuşan Boğaç Aksoy'un son hali görenleri şaşırttı. Sıkı bir spor programı uygulayan Aksoy kaslı vücudunu gözler önüne serdi.

33 yaşındaki Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalanmış, tedavi sürecinde ise ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı. Adını ilk olarak katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasıyla duyuran, rol aldığı Arka Sokaklar dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine diziye ara vermiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Eski sağlığına kavuşan ve oyunculuğa veda eden Boğaç Aksoy'un son görüntüsü gündem oldu.

SON HALİ ŞAŞIRTTI


Kariyerinde değişikliğe giderek oyunculuğu bıraktığını açıklayan ve Fethiye'ye yerleşen Boğaç Aksoy, son haliyle görenleri hayrete düşürdü. Şimdilerde gözlerden ve ekranlardan uzakta olan, kaptanlık diploması alarak kariyerine yeni bir yön veren Aksoy sıkı bir spor programına başladı. Fit ve kaslı bir vücuda sahip olan Aksoy'un son görüntüsüne beğeni yağdı.

KASLARINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Spor sonrası bir pozunu Instagram sayfasından paylaşan Aksoy'a takipçileri övgüler yağdırdı. Spor yaparak geliştirdiği vücudunu ve kaslarını gözler önüne seren eski oyuncunun iddialı karesini hayranları beğeni yağmuruna tuttu. Boğaç Aksoy kaslı vücuduyla kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.


İşte Boğaç Aksoy'un son hali:

Arka Sokaklar'daki halini unutun! Boğaç Aksoy kaslarıyla şov yaptı - Resim : 2

Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Aksoy, Fethiye'ye yerleştiğini duyurmuştu: "Hastalık sürecimde ,doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim.. Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim" 

Yaklaşık 1 yıl boyunca lenf kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy, sağlık durumuyla ilgili güzel gelişemeyi de sosyal medyadan açıklamıştı. Müjdeli haberi Aksoy şu sözlerle paylaşmıştı: ''Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı,en anlamlı günüydü sanırım.. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim ‘’tertemiz, iyileştin’’ kelimelerini doktorumdan duydum..Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi..Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.Bu hastalık bana çok şey öğretti,çok şey kazandırdı,insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı.Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi..Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç,kuvvet, sabır ve şifa versin.İyi ki varsınız.Geri geliyorum !!''

Arka Sokaklar'daki halini unutun! Boğaç Aksoy kaslarıyla şov yaptı - Resim : 3

Tedavi sürecinin ardından yeniden ekranlara dönmesi beklenen Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktığını duyurarak herkesi şaşırtmıştı. Ayrıca Boğaç Aksoy hayatını Fethiye'de sürdürme kararı alarak İstabul'dan taşınmıştı. 

Arka Sokaklar'daki halini unutun! Boğaç Aksoy kaslarıyla şov yaptı ile ilgili etiketler Boğaç Aksoy Arka Sokaklar Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.