Kardeşlerim'de Süsen ve Harika'dan biri gidiyor! Sezon finali öncesinde selfie pozu şoku!

ATV ekranlarının feomen dizisi olan ve yavaş yavaş sezon finaline doğru giden Kardeşlerim’de yeniden ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Üst üste gelen ayrılık haberleri sonrasında selfie pozu iki kişiden birinin gideceğini de işaret etti.

Cumartesi akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bayram tatili olmasına rağmen bu hafta yeni bölümü yayınlanacak olan Kardeşlerim’de heyecan gittikçe artarken yeni sezonda bazı isimlerle de yolların ayrılması planlanıyor.

Şimdiden 2. sezon finalinde nelerin yaşanacağı merak edilen Kardeşlerim dizi setinden paylaşılan bir fotoğraf her şeyi alt üst etti. Yeni sezon öncesinde bir an olsun heyecanın yavaşlamadığı Kardeşlerim dizisi hakkında sosyal medyada paylaşılan selfie ayrılık dedikodularını da beraberinde getirdi.

Kardeşlerim'de Süsen ve Harika'dan biri gidiyor! Sezon finali öncesinde selfie pozu şoku!

Dizinin sıkı takipçilerinden biri olan Deniz Tural sosyal medya paylaşımında, “#Kardeşlerim dizisinden bir ayrılık daha mı geliyor yoksa? Selfie de var ki eyvah eyvah. Acaba?” sözleri izleyenleri de şoke etti.

Paylaşımın ardından yorumlara gelen enteresan cevaplar adeta spoiler içerdi. Kadir sahnesinde Kadir’in ölümünden sonra Kaan için yapılan uçurtma etkinliği Kaan’ın sonu olmuştu. Şimdide selfie de dikkat çeken iki isim ise Süsen’i canlandıran Lizge Cömert ile Harika karakterine hayat veren Gözde Türker oldu.

Kardeşlerim'de Süsen ve Harika'dan biri gidiyor! Sezon finali öncesinde selfie pozu şoku! - Resim : 2

Her dizide görmeye alışkın olduğumuz sezon finali ayrılıkları 3. yeni sezonda Kardeşlerim dizisine nasıl bir etki edeceği şimdiden merak edilirken Süsen ve Harika’nın sonunun ne olacağı da henüz bilinmiyor.

Kardeşlerim'de Süsen ve Harika'dan biri gidiyor! Sezon finali öncesinde selfie pozu şoku! ile ilgili etiketler lizge cömert Gözde Türker kardeşlerim harika süsen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.