Kardeşlerim hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Celil Nalçakan’ın oynadığı Kardeşlerim dizisi hangi günler yayınlanıyor cevabı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kardeşlerim saat kaçta başlıyor?

İlk sezonunda ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisi yeni bölümleriyle oldukça büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz haftalarda Halit Özgür Sarı ile Damla İkizoğlu’nun diziden ayrılmasından sonra az sarsıntı yaşayan Kardeşlerim oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor. Peki, Kardeşlerim bölüm tekrarı ne zaman yayınlanıyor?

KARDEŞLERİM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Celil Nalçakan’ın yer aldığı Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanıyor.

KARDEŞLERİM SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında Cumartesi akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Kardeşlerim hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

KARDEŞLERİM 31. BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklar gelecek dönem de okulda kalabilmek için yapılacak olan burs sınavına hazırlanırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için tüm güçleriyle çabalarlar. Doruk, Oğulcan ve Aybike onlara destek olmaya çalışırken; Harika'nın yaptığı acımasız hamle, Ömer'i çok zor bir durumun içine düşürür. Şengül cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Berk tarafından nazik bir davet alan Aybike ile Oğulcan ise hiç beklemedikleri şekilde büyük bir sürprizle karşı karşıya kalırlar.

Kardeşlerim hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.