Kardeşlerim Emel öldü mü? Aylin Akpınar diziden ayrılıyor mu?

Kardeşlerim dizisinde çocuk oyuncu Emel şoku yaşanıyor. ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi fragmanında Emel’in Ömer’in kucağında cansız bir şekilde görülmesi Emel öldü mü sorusunu akıllara getirdi. Peki, Aylin Akpınar Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Emel Eren şoku yaşanıyor. Dizinin 62. bölüm fragmanında Emel’in Ömer’in kucağında cansız şekilde görülmesi izleyenlere büyük bir şok yaşatıyor. Yeni bölümde de Emel’in öldüğüne dair işaretlerin olması kafaları karıştırıyor.

Kardeşlerim Emel Ölecek mi?

Kardeşlerim dizisinde Emel’i Ömer'in kucağında hareketsiz olarak görenler karakterin diziden ayrılabileceği düşüncesini benimsedi. Ancak Kardeşlerim 63. yeni bölümünde Emel’in durumu daha net belli olacak.

Kardeşlerim Emel öldü mü? Aylin Akpınar diziden ayrılıyor mu?

Aylin Akpınar Kimdir?

2012 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aylin Akpınar, çocuk oyuncudur. İlkokul öğrencisi olan Akpınar, Daha önce Keşke Hiç Büyümeseydik, İstanbullu Gelin ve Aşk Ağlatır dizilerinde rol aldıktan sonra son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim adlı dizide Emel karakterini canlandırmaktadır.

Kardeşlerim Emel öldü mü? Aylin Akpınar diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler kardeşlerim emel aylin akpınar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.