Kardeşlerim Dizisinin Oyuncusu Diziden Ayrılınca Özcan Deniz'in Projesinde Görüldü! Neler Oluyor

ATV'de yer alan ve beğeni ile izlenilen dizi Kardeşlerim projesinde yaralan Burcu Över diziye veda ettiğini açıkladı. Alınan bilgiye göre Burcu Över bir başka proje de olacak.

ATV'de yer alan ve beğeni ile izlenilen dizi Kardeşlerim projesinde yaralan  Burcu Över diziye veda ettiğini açıkladı. Alınan bilgiye göre Burcu Över bir başka proje de olacak. Senarist olarak tanınan Burcu Özver, Kardeşlerim dizisinde ayrıca senarist olarak yer almaktaydı. Sevilen dizi Kardeşlerim ‘de  Burcu Över yer almayacak ve başka bir projeye dâhil olacak. 

Dizinin Hazırlıklarına Eylülde Başlanacak

Senaristlikte de deneyimi olan Burcu Över Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Babalar Ve Evlatları adlı projelerde de yer almıştı. Yeni projesi belli olan Burcu Özver'in Özcan Deniz'in yeni projesinde olacağı söyleniyor. Özcan Deniz'in yönetmen koltuğuna oturacağı  Masum Ve Güzel adlı proje için Eylül’de start verilecek. Halen oyuncu arayışlarında olan dizinin çekimler Eylül ayında planlanıyor.

Kardeşlerim Dizisinin Oyuncusu Diziden Ayrılınca Özcan Deniz'in Projesinde Görüldü! Neler Oluyor

Yönetmen Koltuğuna Özcan Deniz Oturacak

Son olarak Star TV dizisi Seni Çok Bekledim de Sen Anlat Karadeniz'den tanıdığınız İrem Helvacıoğlu ile oynayan Özcan Deniz dizide aradığını bulamamıştı. Yeni dizisi merakla beklenen projede yönetmen koltuğunda olacak olan Özcan Deniz'in Seni Çok Bekledim dizisinden önce oynadığı İstanbullu Gelin adlı dizi ilgi görmüş ve beğeni toplamıştı.

Kardeşlerim Dizisinin Oyuncusu Diziden Ayrılınca Özcan Deniz'in Projesinde Görüldü! Neler Oluyor - Resim : 2

Yeni projesi Avşar Film tarafından çekilecek olan dizi merakla beklenen projelerden biri. Seni Çok Bekledim dizisinde beklediği reytingi yakalayamayan ve umduğunu bulamayan Özcan Deniz diziyi erken bitirme kararı almıştı.

Masum ve Güzel Projenin Konusu 

Yeni projede güzel, masum ve etkileyici bir kadının hikâyesini anlatacak olan Özcan Deniz projesine katkıda bulunacak olan Burcu Özver' in yeni projeye hayat vermesi bekleniyor.

Yeni dizi ile ekranlara gelecek proje için gün sayan Özcan Deniz, Eylül ayında ekranlara gelecek olan dizi içim oyuncu arayışlarına devam ediyor. Henüz dizinin oyuncuları belli olmadığından dizide kimlerin rol alacağı merak edilen konular arasında.   

Kardeşlerim Dizisinin Oyuncusu Diziden Ayrılınca Özcan Deniz'in Projesinde Görüldü! Neler Oluyor ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.