Kardeşlerim 3. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Kardeşlerim oyuncu kadrosu

Kardeşlerim 3. sezon için geri sayım başladı. Her bölümü ile olay yaratan ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim 56. bölümle sezon finali yapmıştı. İşte, yeni sezonda Kardeşlerim oyuncu kadrosu...

Kardeşlerim 3. sezon iyi heyecanlı bekleyiş başladı. İlk iki sezonuyla adından sıkça söz ettiren ATV ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, 11 Haziran Cumartesi akşamında yayınlanan 56. bölümüyle sezon finali gerçekleştirmişti.

Başrollerinde Celil Nalçakan ile Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un oynadığı Kardeşlerim dizisinin 3. sezonu için hayranları takibe devam ederken yeni bölüm fragmanı içinde heyecanlı bekleyiş başladı.

Kardeşlerim 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

11 Haziran tarihinde 56. bölümle sezon finali gerçekleştiren Kardeşlerim 3. yeni sezonunun 2022 yılının Eylül ayı sonlarına doğru başlaması bekleniyor. Kardeşlerim 57. bölüm fragmanının ise Ağustos ayı sonlarına doğru yayınlanması gerekiyor.

kardeşlerim 3. sezon

Kardeşlerim Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Aybike'nin yaralanması herkesi tedirgin ederken, Şengül'ün de Asiyelere karşı iyice gözü dönmüştür. Orhan ve Gönül cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken; Ataman Koleji'ndeki karne heyecanı, ayrılık hüznünü de beraberinde getirir.

Akif ve Nebahat cephesinde, her şey beklenenin aksine gelişip ters yüz olurken, Sevgi Teyze'nin son hamlesi, Eren kardeşler için büyük bir şok olur.

kardeşlerim 3. sezon

Kardeşlerim Oyuncu Kadrosu

Celil Nalçakan - Akif Atakul
Ahu Yağtu – Suzan Manyaslı
Yiğit Koçak – Ömer Eren
Su Burcu Yazgı Coşkun – Asiye Eren
Aylin Akpınar – Emel Eren
Cüneyt Mete – Orhan Eren
Fadik Sevin Atasoy – Şengül Eren
Cihan Şimşek – Oğulcan
Melis Minkari – Aybike
Simge Selçuk – Nebehat
Onur Seyit Yaran – Doruk
Recep Usta – Berk
Kaan Sevi – Mazlum
Çağla Şimşek – Ayşe
Seda Kırımlıoğlu – Meral
irem Salman – Talya
Lizge Cömert – Süsen
Güzin Alkan – Hatice
Gözde Türksever – Harika
Murat Arkın

 

Kardeşlerim 3. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Kardeşlerim oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler kardeşlerim kardeşlerim 3. sezon Kardeşlerim Yeni Sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.