Kardeş Çocukları banyoda sevişme sahnesi tepki topladı!

Kardeş Çocukları sevişme sahnesi ekranlara damga vurdu! Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları Afra Saraçoğlu, Engin Alkan, Furkan Andıç ve Batuhan Ekşi gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kardeş Çocukları, banyoda sevişme sahnesi ise gündeme oturdu.

Kardeş Çocukları sevişme sahnesi izleyiciden büyük tepki aldı. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu gibi başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kardeş Çocukları 10.bölümdeki sevişmesi ekranlara damga vurdu. Sahne izleyicinin büyük tepkisini topladı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Star TV'nin son bombası olan Kardeş Çocukları farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile izleyiciden tam not aldı. Ancak severek izlenen dizinin son bölümündeki banyoda sevişme sahnesi tepki topladı.

FİNAL SAHNESİ ÇOK KONUŞULDU

Reyting listelerinde kanalın yüzünü güldüren ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu gibi usta oyuncuların yanısıra Afra Saraçoğlu, Engin Alkan, Furkan Andıç ve Batuhan Ekşi gibi ünlü isimlerde olduğu Kadeş Çocukları 10. bölümdeki final sahnesi ile çok konuşuldu.

Kardeş Çocukları banyoda sevişme sahnesi tepki topladı!

HİZMETÇİ GİZLİCE BANYO KEYFİ YAPTI

Peki sosyal medyaya da düşen o son sahnede neler oldu? Dizinin başrollerinden olan Umay'ın banyosuna evde kimsenin olmamasını fırsat bilen hizmetçi gizlice girer ve keyifle banyo yapar. O sırada evin sahibi gittiği davetten erken gelir ve odasına çıkar. Odasında gezerken birden banyodan seslerin geldiğini anlar ve sessiz adımlarla banyoya ilerler.

EV SAHİBİNİ GÖRÜNCE ŞOK OLDU

Banyoya girdiğinde evin hizmetçisini küvetin içinde kendinden geçmiş halde görür. Ev sahibini gören hizmetçi ise şok olur birden ayağa kalkar. Köpükler içinde olan hizmetçi duştan çıkar ve ev sahibinin karşısına öylece dikilir.

BANYOYA GİRER KAPIYI KAPATIR

Ev sahibi ise önce ne yapacağını bilemez fakat hizmetçinin manidar bakışlarından etkilenerek ona gülümser. Bu sahnelerden sonra ise ev sahibi banyoya girer ve kapıyı kapatır.

İZLEYENLER TEPKİ GÖSTERDİ

Ailece ekran başında olan seyirciler bu sahneye tepki gösterdi. Birçok seyirci ise dizi zaten izleniyor reyting için böyle sahnelere ne gerek var, olmamış yorumları yaptı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI OYUNCU KADROSU

Mehmet Aslantuğ (Kardeş Çocukları Yıldırım Saner)

Mehmet Aslantuğ 25 Eylül 1961 de Samsun’un yeşil ilçesi Çarşamba da dünyaya gelmiştir. Arzum Onan ile evli olan Mehmet Aslantuğ’un Can Aslantuğ adında bir de oğlu vardır. Çerkez kökenli bir ailenin çocuğudur. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi eğitimini yarıda bırakarak tiyatroya merak saldı. Ülkenin önemli yapım şirketlerinden Detay filmin sahibi olana kadar da tiyatroyu hiç bırakmadı. Son olarak 2016 da Kördüğüm dizisinde Enver Hanımın Çiftliğinde Muzaffer Bey karakterlerine hayat verdi. Asıl çıkışı ise Bir İstanbul Masalı dizisine ki eşsiz performansı ile oldu. Uzun yıllar sonra ilk defa bir dizi de başrol olarak karşımıza çıkacak.

AYÇA BİNGÖL (KARDEŞ ÇOCUKLARI ÜMRAN)

Ocak 1975 İstanbul doğumlu olan Ayça Bingöl 43 yaşındadır. Ali Gökmen Altuğ ile 2001 de evlenmiştir ve Aylin ve Leyla adında iki kızı vardır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Mesleğe tiyatrocusu olarak başlamıştır. Haldun Dorman tiyatrosunda yıllarca çalışmıştır. . Dizi oyunculuğuna ise Çiçek Taksi dizisinde küçük bir rolle başlasa da sonrasında İki Aile dizisinde hayat verdiği Füsun karakteri ile yapımcıların dikkatini çekmiş Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Cemile karakterine hayat verince de küçük büyük herkes tarafından tanınan bir isim haline gelmiştir. Benim Adım Gültepe dizisinde, Gülümser karakteri ile başrol oynasa da dizi tutmamıştır. Ayça Bingöl son olarak Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

 NUR FETTAHOĞLU (KARDEŞ ÇOCUKLARI UMAY)

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır. Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.

FURKAN ANDIÇ (KARDEŞ ÇOCUKLARI VOLKAN)

1990 yılında İstanbul’da doğan Furkan Andıç 28 yaşındadır. Oyunculuk ve modellik yapmaktadır. 2016 yılında Tatlı İntikam dizisinde sergilediği üstün oyunculuk performansı ile Altın Kelebek’te en başarılı erkek başrol oyuncusu ödülüne layık görülmüştür. Furkan Andıç Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümü mezunudur. Ukrayna’da ekonomi eğitimi almıştır. Furkan Andıç’ın oyunculuk hayatı profesyonel anlamda 2012 yılında yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi ile başlamış ve dizide yakışıklılığı ve yeteneği ile yapımcıların aradığı isim haline gelmiştir.

Furkan Andıç’ın asıl yükselişi ise Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolü olmuş ve bu rol Furkan Andıç’ın hayatını değiştirmiştir. Daha sonra bir yaz dizisi olan Kaçak Gelinler de başrol olarak yer almayı hak eden başarılı oyuncu dizide hayat verdiği Selim karakteri ile kızların sevgilisi olmuştur. Daha sonra ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Kırgın Çiçekler’e Gökhan rolü ile bir sezon dâhil olduktan sonra yine bir yaz dizisi Tatlı İntikam da Tankut karakteri ile yer almıştır. Son olarak ise Kanal D’ ekranlarında Meryem dizisinde yer almıştır. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaktadır ve Amerika da oyunculuk eğitimi almıştır.

Kardeş Çocukları banyoda sevişme sahnesi tepki topladı! ile ilgili etiketler Kardeş Çocukları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.