Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

16 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti hangi kanalda, Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

16 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti 2003 yılında vizyona girmiştir. Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti filminin konusu nedir? Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti oyuncuları kimlerdir?

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti Filminin Konusu Nedir?

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti, genç bir kızı kurtarmaya çalışan korsan Jack Sparrow ile demirci Will Turner'ın maceralarını anlatıyor. Yerel vali Weatherby Swann'ın 12 yaşındaki kızı Elizabeth, Jamaica'ya yaptığı deniz yolculuğu esnasında bir gemi enkazıyla karşılaşırlar. Bu enkazdan kurtulabilen tek kişi küçük Will'dır.

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti filminin konusu nedir?

Elizabeth küçük çocuğun boynundaki altın madalyondan onun bir korsan olduğunu anlar, bu yüzden madalyonu alarak saklar. Yıllar sonra Elizabeth, azılı bir korsan olan Barbossa tarafından kaçırılır. Çılgın ve iyi yürekli bir korsan olan Jack Sparrow ise Elizabeth'in çocukluk arkadaşı Will Turner'la bir olur ve kızı kurtarmaya çalışırlar. Ancak bu gizemli madalyon hayalet gemiyi harete geçirerek gizemli incinin lanetini canlandıracaktır.

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Gore Verbinski

Oyuncular: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Keira Knightley

Tür: Aksiyon, Fantastik

Yapım Yılı: 31 Ekim 2003 / 2s 23dk

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler karayip korsanları kara incinin laneti konusu nedir oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.