Karagümrüklüler Yenikapı’ya yürüyor! Sözünü tut Ekrem!

Süper lig takımlarından Fatih Karagümrük Spor Kulübü, başkan, yöneticiler, ve binlerce taraftarı ile Pazar günü Yenikapı’ya yürüyecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendilerine stadyum ve tesis yeri ile yapılması sözünü verdiğini ifade eden Fatih Karagümrük Spor Kulübü, bunun yerine getirilmesini istiyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye’nin en eski futbol kulüplerinden olan Fatih Karagümrük Spor Kulübü, yıllardan beri tesis ve stadyum sorunu yaşıyor.

Karagümrüklüler Yenikapı’ya yürüyor! Sözünü tut Ekrem!

EKREM İMAMOĞLU YENİKAPI’DA STADYUM VE TESİS İÇİN SÖZ VERDİ!

Süper Lig’de başarılı bir şekilde mücadele eden Fatih Karagümrük Spor Kulübü, 8 Ekim Pazar günü, saat:14:00’de semtten başlayarak Yenikapı’ya yürüyecek. Başkan Süleyman Hurma, yöneticiler ve her yaştan Kırmızı-Siyahlı taraftaların katılacağı yürüyüşte, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendilerine stat yeri ve tesisleri yapılması sözünü getirilmesini isteyecekleri öğrenildi.

Karagümrüklüler Yenikapı’ya yürüyor! Sözünü tut Ekrem! - Resim : 2

ASBAŞKAN YAŞAR ECİM’DEN STAD YÜRÜYÜŞÜ HAKKINDA AÇIKLAMA!

Öte yandan, kulüp asbaşkanı Yaşar Ecim Pazar günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenecek stat yürüyüşü öncesi açıklamalarda bulundu. Ecim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı. ”Arkadaşlar bu yürüyüş neden Büyükşehir Belediyesi’ne yapılıyor? Fatih’de hem tesis hem stat yapılabilecek tek yer Yenikapı Miting Alanı’nın arkasındaki boş arazi olduğundan, Başkanımız Süleyman Hurma 45 gün önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’undan orayı istemiştir. İmamoğlu yeri vereceğini söyleyip ikinci görüşmesinde, “Bizlik sorun yok ama siz buraya gerekli izinleri alamazsınız.”demiş.

Karagümrüklüler Yenikapı’ya yürüyor! Sözünü tut Ekrem! - Resim : 3

“GÖNLÜNDE KARAGÜMRÜK SEVGİSİ OLAN HERKESİ YÜRÜYÜŞE BEKLİYORUZ”

Yaşar Ecim açıklamasının son bölümünde, ”Başkanımızda ''Siz yeri Karagümrük Spor Kulübü’ne tahsis edin, biz gerekli izinleri alırız.'' demiştir. Bu konuşmadan sonra, stadyum ve tesis konusu soğutulmuş, telefonlara bakılmamış ve irtibat kesilerek yer verilmemiştir. Biz duruşumuzu ortaya koymadan, isteğimizi ve sesimizi güçlü bir şekilde duyurmadan herhangi yeri alamayacağımızı anlamış olduk. Bu sebeble en yakın ihtimalden başlayarak sesimizi güçlü bir şekilde duyurmaya devam edeceğiz. Gönlünde Karagümrük sevgisi olan herkesi bu yürüyüşümüze bekliyoruz.” dedi.

Karagümrüklüler Yenikapı’ya yürüyor! Sözünü tut Ekrem! - Resim : 4

Karagümrüklüler Yenikapı’ya yürüyor! Sözünü tut Ekrem! ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Ekrem İmamoğlu Yenikapı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.