Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Geliri tamamen depremzedelere bağışlanacak yardım maçında Karabağ ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Kahramanmaraşlı merkezli yaşanan deprem felaketi sonrasında yaraların bir an önce sarılması adına Karabağ ile Galatasaray takımları karşılaşıyor. Geliri depremzedelere bağışlanacak özel maç için 60 bin bilet kadar bilet satıldığı belirtiliyor.

Karabağ Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda 26 Mart Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Karabağ Galatasaray maçı CBC Sport ile Haber Global kanallarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Karabağ Futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade açıklamasında, "Sadece bilet satışından elde edilen gelirler değil, reklam ve yayın gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Hepsini şeffaf biçimde açıklayacağız. Tüm gelirler, son kuruşuna kadar Türkiye'ye, deprem bölgesine gönderilecek." diye konuştu.

Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Karabağ FK Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.