Kapı açık, arkanı dön ve çık! Ünlü futbolcunun seks videosu skandalı evliliğini bitirdi!

İngiltere’de forma giyen ünlü futbolcu Joe Westerman büyük bir skandalın başrolü oldu. Emlakçısıyla seks kaseti çıkan Westerman’ın eşi evliliğini bitirme kararı aldı!

Rugby ligi oyuncusu Joe Westerman'ın perişan haldeki karısı, kocasıyla iğrenç bir seks videosu çıkan sarışın bir kadının emlakçılık işinden kovulduğunu açıkladı. 33 yaşındaki Lauren Westerman, Greggs Emlak ofisinin bir şubesinin arkasındaki karanlık bir sokakta çekilen ve Twitter'a yüklenen yedi saniyelik videonun kendisine ve çocuklarına tarifsiz bir zarar verdiğini açıkladı.

9 ve 14 yaşlarındaki çocuklar, okuldaki acımasız çocukların Snapchat'te babalarının seks videolarını göndermelerinin ardından, küçük çocuklar göz yaşlarına boğuldu. Skandalın başrolü olan Westerman’ın eşi, kadının emlak ofisinden kovulduğunu açıkladı.

WESTERMAN’IN EŞİ: ASLA AŞAĞILIK OLMAKTAN KURTULAMAYACAK VE ÇOCUKLARI BUNU GÖRECEK

Kapı açık, arkanı dön ve çık! Ünlü futbolcunun seks videosu skandalı evliliğini bitirdi!

The Sun'a konuşan aldatılan eş şunları söyledi: “O kadın asla aşağılık olmaktan kurtulamayacak. İşini kaybetti ve internette dolaşan videoları, benim çocuklarım gibi onun da çocukları görecek. Çocuklarımız babalarını affedecek mi bilmiyorum. Artık aile yemekleri olmayacak, aile günleri olmayacak. Umarım çocuklarım zamanla bunu unuturlar."

The Sun ile yapılan özel bir röportajda, üç çocuk annesi, kocasının gözden düşüşünün ve kabusun, futbolcunun hafta sonu 15 saatlik olağanüstü bir içki alemine gitmesinden sonra başladığını anlattı. Eski eşin iddiasına göre ünlü futbolcu Cumartesi günü saat 11.30'da Batı York'taki bir bara gitti ve gece 3 buçukta çıktı.

YILDIZ FUTBOLCU BARIŞMAK İÇİN EŞİNE DEFALARCA MESAJ ATTI

Saatler sonra, ünlü futbolcu sarışın bir emlakçıyla seks yaparken ve pantolonu inmiş bir halde videoya alındı. Dev bir görüntüleme alan videonun ardından derin bir gönül yarası izi kaldı. Lauren Westerman, 33 yaşındaki kocası ve çocukluk aşkından gelen özür dileyen metin mesajlarıyla bombardımana tutuldu ancak geri güzel eş, kocasına geri dönmemekte kararlı.

Aile hayatını perişan eden yıldız futbolcu, karısıyla barışmak için ısrarcı. İkinci kadın olan sarışın emlakçının da evli ve iki çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyadaki kullanıcılar yayılan görüntülerin üstüne “Bu aşk üçgeninde olan yine çocuklara oldu” yorumlarını yaptı.

Kapı açık, arkanı dön ve çık! Ünlü futbolcunun seks videosu skandalı evliliğini bitirdi! ile ilgili etiketler futbol Aldatma evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.