Kapalıçarşı'da çeyrek altın uçuşa geçti! İşte serbest piyasada 3 Mart gram altının yeni fiyatı!

Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş nedeniyle altın fiyatları Perşembe gününde resmen uçuğa geçti. Kapalıçarşı’da gram altın 880 TL, çeyrek altın ise 1413 TL’den alıcı buldu. İşte serbest piyasada 3 Mart güncel altın fiyatları...

Analistler ve uzmanlar, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa işaret ederken altın fiyatları üzerindeki etkileri de görmezden gelinemiyor. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Powell’da son açıklamasında 25 baz puanlık faiz artışına destek olurken uzmanlar altın fiyatlarının artacağına işaret ediyor.

3 Mart Perşembe gününde akşam saatlerinde Kapalıçarşı’da; gram altın 880 TL, çeyrek altın 1413 TL, yarım altın 2825 TL, tam altın 5650 TL ve Cumhuriyet altını da 5811 TL’den işlem görüyor.

Kapalıçarşı'da çeyrek altın uçuşa geçti! İşte serbest piyasada 3 Mart gram altının yeni fiyatı!

İşte Serbest Piyasada 3 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 880 TL
Çeyrek altın: 1413 TL
Yarım altın: 2825 TL
Tam altın: 5650 TL
Cumhuriyet altını: 5811 TL

Kapalıçarşı'da çeyrek altın uçuşa geçti! İşte serbest piyasada 3 Mart gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı serbest piyasa altın fiyatları gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.