Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? 13. Yeni bölüm ne zaman?

5 Ocak bugün Kanunsuz Topraklar var mı sorusunun cevabı yanıt buldu. Çarşamba akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Kanunsuz Topraklar yayın akışından kaldırıldı. Peki, Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? Kanunsuz Topraklar 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

FOX TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan fenomen dizi Kanunsuz Topraklar’da hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Yılbaşı haftası nedeniyle reklam sponsorlukları anlaşması gereğince 5 Ocak 2022 Çarşamba akşamında yayınlanması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisi iki hafta ertelendi.

Kanunsuz Topraklar Bu Hafta Neden Yok?

Kanunsuz Topraklar dizisinin 13. yeni bölümü bu akşam yılbaşı haftası ve reklam sponsorlukları anlaşması gereğince FOX TV ekranlarında yayınlanmayacak.

Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? 13. Yeni bölüm ne zaman?

Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm Ne Zaman?

Kanunsuz Topraklar 13. yeni bölümü iki hafta sonra 19 Ocak 2022 Çarşamba akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak. 5 Ocak akşamında ise saat 20.00’da Mutlu Aile Tablosu filmi FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Kanunsuz Topraklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gülfem, Bahar’ın ortaklık teklifini kabul etmek zorunda kalmıştır. Ancak bu ortaklık işinin arkasında Ali Gelik olduğunu öğrenince dünyası başına yıkılır. Hastanede yaşam mücadelesi veren Kasapoğlu hala Yavuz ve Asude için büyük bir tehlike teşkil etmektedir. Ondan kurtulmak için haince planlar yapmaya devam ederler.

Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? 13. Yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Göksel Bey ve Davut, Kasapoğlu’nun canına kıymaya çalışan, Malik Bey’i kaçıran ve ölümüne sebep olan gizemli adamı bulur ve mekanını basarlar. Yavuz’un gizlice Asude ile görüştüğünü öğrenen Behice çıldırır, bir baskın da o yapar. Kafasına koymuştur; Asude ve Yavuz’u baş başayken yakalayacaktır.

Göksel Bey’in Davut üstündeki baskısı anbean büyümektedir. Bahar Aras’la görüşmesi ve bu kadının sırlarını ortaya çıkartması şarttır. Maden mahallesinde tekrar ocak çalışmaları başlamıştır. Gülfem buna engel olmak için Ali Gelik’le masaya oturur. Kasapoğlu uyanır, korkunç gerçekler açığa çıkmak üzeredir. Bu sırada Ali Gelik gizemli bir adamla anlaşma yapmak üzere buluşur. Zonguldak’ta fırtınalı günler yaşanırken Davut ve Gülfem’in aşkı bu şiddetli rüzgarlara dayanabilecek midir?

Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? 13. Yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Kanunsuz Topraklar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.