Kanserle savaşan Bahar Öztan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Yeşilçam'ın 'gamzeli güzeli' Bahar Öztan, yeniden kanserle mücadele sürecine girdiğini duyurmuştu. Yaşamını sürdürdüğü Muğla'da özel bir hastanede yatan Bahar Öztan, tedavi süreciyle ilgili sevenlerini bilgilendirdi. Tedavisinin 3 ay süreciğini belirten oyuncu, ameliyat olacağını da açıkladı.

'Şaşkın Milyoner' ve 'Ortadirek Şaban' gibi Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarında rol alan, son olarak 2007 yılında 'Aşk Kapıyı Çalınca' dizisiyle izleyici karşısına çıkan 60 yaşındaki oyuncu Bahar Öztan'ın hastalığı nüksetti. Dört kez kanseri yenen sanatçının kolon kanseriyle mücadelesi yeniden başladı. Geçtiğimiz hafta yeniden kansere yakalandığını duyuran Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan son sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. 

TEDAVİ GÖRMEK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Muğla'daki hastaneden taburcu olup İstanbul'a gelen Bahar Öztan'ın tedavisine özel bir hastanede başlandı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak tedavi süreci hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Kanserle savaşan Bahar Öztan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama - Resim : 2

Hastane odasından paylaşım yapan Bahar Öztan, sevenlerinden dua isteyerek şu ifadelere yer verdi: ''Tedavilerim başladı 3 aylık bir tedavi arada bir ameliyat olacam emin ellerdeyim🙏bugünümüze de şükürler olsun🧿sizlerin ilginize sevginize dualarınıza teşekkür ederim sizden gelen dualar ve sevgi seli beni güçlü yaptı 🤲sonsuz Sevgiler❤️''

Kanserle savaşan Bahar Öztan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama - Resim : 3

 

Kanserle savaşan Bahar Öztan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama ile ilgili etiketler Bahar Öztan kanser Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.