Kahramanmaraş'taki depremde kızı Leyla'yı kaybeden acılı baba Mesut Hançer yeni evine kavuştu

Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızı Leyla'nın elini bir an bile bırakmayan acılı baba Mesut Hançer'in, AFP fotomuhabiri Adem Altan tarafından çekilen fotoğrafı hafızalara kazınmıştı. Şarkıcı Ebru Yaşar ile eşi Necat Gülseven, Mesut Hançer'e eşyalı bir ev satın alacağını duyurmuştu. Depremde evi yıkılan ve kızını kaybeden Mesut Hançer yeni evine kavuştu.

Kahramanmaraş'ta yıkılan evinin enkazında kalan 15 yaşındaki kızı Irmak'ın elini tutan ve bir an bile bırakmayan acılı baba Mesut Hançer'in fotoğrafı, depremin hafızalara kazınan karelerinden biri olmuştu. AFP fotomuhabiri Adem Altan tarafından çekilen fotoğraf yürekleri dağlamıştı.

 

EBRU YAŞAR, MESUT HANÇER'E EV ALACAĞINI DUYURMUŞTU


Mesut Hançer'in, Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan kızının elini tuttuğu fotoğraf depremin sembol karelerinden biri olmuştu. Şarkıcı Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven, Mesut Hançer için harekete geçmiş ve eşyaları bir ev alacaklarını duyurmuşlardı.

Konu ile ilgili Ebru Yaşar, ''Yaşadığımız facianın 7'nci gününde yaralarımızı tek yürek oldukça sarmaya çalışıyoruz. Mesut Bey ve kızının yüreğimizi dağlayan bu karesi hafızalarımızdan silinmeyecek. Acılı aileyle görüştük, Ankara’da yaşamak istiyorlar. Biz de en acil şekilde Ankara’da hem evlerini kuracağız, hem de tüm ailenin iş imkanlarını sağlayacağız. Rabbim tüm bu acıyı yaşayan vatandaşlarımızın yardımcısı olsun, yapılan tüm iyilikleri ve duaları kabul etsin.'' demişti.

Kahramanmaraş'taki depremde kızı Leyla'yı kaybeden acılı baba Mesut Hançer yeni evine kavuştu - Resim : 2


Ebru Yaşar ve eşi, acılı babanın yeni hayatını kurmasına yardımcı oldu. Ebru Yaşar ile eşi Necat Gülseven, kızını depremde kaybeden ve evi yıkılan Mesut Hançer'e bir ev alarak gönülleri fethetti. Ebru Yaşar ile Necat Gülseven, Mesut Hançer'e Ankara'daki dayalı döşeli evini teslim etti. Çiftin bu örnek davranışı alkış topladı.

Kahramanmaraş'taki depremde kızı Leyla'yı kaybeden acılı baba Mesut Hançer yeni evine kavuştu - Resim : 3

''HİÇBİR ŞEY ÇOCUĞUNU GÖMMEKLE KIYASLANAMAZ''


Öte yandan Ankara'ya taşınan Mesut Hançer, söz konusu fotoğrafı çeken AFP muhabiri Adem Altan'a konuştu. Kızı Leyla Irmak'ın melek olarak resmedildiği tabloyu eline alarak o anları anlatan Mesut Hançer, "Elini bırakamadım çünkü kızım yatağında melek gibi uyuyordu. Elini tuttum, saçlarını okşadım, yanaklarından öptüm" ifadelerini kullandı.

Depremde annesini, kardeşlerini ve yeğenlerini de kaybettiğini dile getiren Hançer, "Ama hiçbir şey bir çocuğunu gömmekle kıyaslanamaz. Bu acı tarif edilemez." diye konuştu.

 Kahramanmaraş'taki depremde kızı Leyla'yı kaybeden acılı baba Mesut Hançer yeni evine kavuştu - Resim : 4

 

Kahramanmaraş'taki depremde kızı Leyla'yı kaybeden acılı baba Mesut Hançer yeni evine kavuştu ile ilgili etiketler Ebru Yaşar deprem Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.