Ebru Yaşar depremde kızını kaybeden Mesut Hançer'e ev alacak

Deprem bölgesi için acil ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı tırlar hazırlatıp AFAD ekiplerine teslim eden şarkıcı Ebru Yaşar, Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan 15 yaşındaki kızının elini tutan Mesut Hançer'e ev alacağını duyurdu.

Depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçen şarkıcı Ebru Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'a yardım gönderdiğini duyurmuştu. Yaşar, ''Gün birlik ve beraberlik günü... Az ya da çok demeden eminim ki, herkes üzerine düşeni yapacaktır. Ben de 3 ayrı şehre; Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır’a acil ihtiyaçları gönderdim. TIR’larımızdaki malzemeler AFAD’a teslim edilmek üzere yola çıktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kalbimiz kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızla beraber'' ifadelerini kullanmıştı.

 Ebru Yaşar depremde kızını kaybeden Mesut Hançer'e ev alacak

EŞİYLE BİRLİKTE MESUT HANÇER'E EV ALACAK

Kahramanmaraş'ta yıkılan evinin enkazında kalan 15 yaşındaki kızı Irmak'ın elini tutan ve bir an bile bırakmayan acılı baba Mesut Hançer'in fotoğrafı, depremin hafızalara kazınan karelerinden biri oldu. Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven, Mesut Hançer için harekete geçi. Ünlü çift, acılı babaya eşyalı bir ev satın alacağını duyurdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Maraş'ta enkaz altında kalan 15 yaşındaki kızı Irmak Hançer'in elini tutan Mesut Hançer'in, AFP fotomuhabiri Adem Altan tarafından çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu.

Ebru Yaşar depremde kızını kaybeden Mesut Hançer'e ev alacak - Resim : 3

Ebru Yaşar depremde kızını kaybeden Mesut Hançer'e ev alacak ile ilgili etiketler Ebru Yaşar deprem Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.