‘Kahramanlar’ operasyonları kapsamında 15 ilde 37 şüpheli yakalandı! İşte operasyon anları...

‘Kahramanlar’ operasyonları kapsamında 15 ilde 37 şüpheli yakalandı. Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kahramanlar’ operasyonları kapsamında 15 ilde 37 şüphelinin yakalandığını, Ağrı'da ise sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

İşte Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı:

"Bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik "Kahramanlar Operasyonları" kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elâzığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı. Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi" 

 

‘Kahramanlar’ operasyonları kapsamında 15 ilde 37 şüpheli yakalandı! İşte operasyon anları... ile ilgili etiketler PKK Ali Yerlikaya Van
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.